Consell Insular d'Eivissa

www.conselldeivissa.es

El conseller d'Esports Salva Losa valora "la bona predisposiciˇ" dels ajuntaments de l'illa en l'organitzaciˇ del Mundial de Triatlˇ 2022 a Eivissa

tornar Imprimir

060819 triatlon 2022

Avui s'ha celebrat a la seu del Consell Insular d'Eivissa una reuniˇ amb tots els ajuntaments de l'illa, la Federaciˇ Espanyola de Triatlˇ i el club Ibiza Half Triatlˇn, amb l'objectiu de treballar en l'organitzaciˇ conjunta del Mundial de Triatlˇ 2022.

El conseller d'Esports, Salvador Losa, ha destacat "la bona predisposiciˇ mostrada pels ajuntaments de l'illa, pels esportistes i clubs illencs que han escoltat la proposta de la Federaciˇ Espanyola de Triatlˇ perquŔ Eivissa aculli la celebraciˇ del Mundial de Triatlˇ l'any 2022". Per a Losa Ús important la unanimitat del missatge que s┤ha donat a la reuniˇ, on tots han manifestat "la importÓncia i repercussiˇ que pot tenir per a Eivissa un esdeveniment esportiu d'aquest nivell, amb tots els municipis implicats valorant els efectes positius que pot tenir per a la imatge de l'illa, el seu valor com a seu de proves esportives de nivell mundial i de desestacionalitzaciˇ de la temporada". "Ha de ser un projecte de tots, un projecte d'illa" ha explicat Losa.

Losa ha destacat l'impacte que pot tenir les previsions donades per la Federaciˇ, de reunir prop de 5.000 esportistes a l'illa durant deu dies. "Tenim molta feina per davant, hi haurÓ que treballar amb les dates perquŔ no coincideixi amb cap altra prova organitzada i hi haurÓ que veure quines sˇn les aportacions de cadascuna de les administracions i treballar per la implicaciˇ d'altres administracions, com ara el Govern balear i el Govern central".

 

Compartir:

Proposam

© Consell d'Eivissa
av. d'Espanya 49 . 07800 Eivissa - Illes Balears (Espanya) TelŔfon: 971 19 59 00 Ě oac@conselldeivissa.es