Consell Insular d'Eivissa

www.conselldeivissa.es

El president Vicent Marí rep als primers quatre directors insulars que s'incorporen a l'equip del Consell Insular d'Eivissa

tornar Imprimir

090819 Directors insulars

A més, s'ha incorporat la coordinadora de Joventut, Marilina Ribas, qui ja treballa en l'equip del conseller Salvador Losa Marí

El president del Consell Insular d'Eivissa, Vicent Marí, ha rebut aquest mati a quatre dels onze directors insulars previstos, a més d'iniciar els tràmits per la incorporació de tres directors insulars més en setembre i octubre. A més, s'ha incorporat la coordinadora de Joventut, Marilina Ribas, i un adjunt de premsa, Vicent Torres.

La relació de directors insulars que s'han incorporat a l'equip de govern és la següent:

- Miguel Ángel Jerez Juan, Director Insular de Cooperació i Relacions Institucionals. Llicenciat en Dret i advocat en exercici des de 2002, ha estat Diputat del Parlament de les Illes Balears a les legislatures VI, VII, VIII i IX. Ha estat membre destacat del Grup Parlamentari Popular a la Comissió d'Assumptes Institucionals del Parlament balear, i a la Mesa del Parlament, de la que ha set Secretari segon a la darrera legislatura. Ha estat ponent de la reforma de l'Estatut d'Autonomia de l'any 2017.

- Roberto Algaba Cantero, Director Insular de Transports. Diplomat en Estadística i expert universitari en el programa modular "El maltractament i la violència de gènere, una visió multidisciplinar". També té el títol professional de "Les Fundacions, aspectes jurídics i fiscals, planificació d'activitats i comunicació". És regidor a l'Ajuntament d'Eivissa i funcionari de l'Estat a la Dirección General de Tráfico.

- Miquel Costa Tur, Director Insular d'Educació, Cultura i Patrimoni. Llicenciat en Ciències de l'Educació i màster en Tecnologia Educativa, és tècnic superior en Gestió i Polítiques Culturals i té un postgrau com a expert Universitari en Gestió Cultural. És Gestor Cultural a més de Tècnic de Cultura e l'Ajuntament de Sant Antoni de Portmany.

- Javier Bonet Salvá, Director Insular d'Esports. És independent. Llicenciat en Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport i Màster en alt rendiment pel Comitè Olímpic Espanyol. Ha estat esportista internacional lligat al Triatló i a la Natació. Ha exercit càrrecs de responsabilitat a diversos clubs esportius, i ha estat delegat a Eivissa de la Fundació per a l'Esport Balear, responsable dels Programes de seguiment del Consell d'Eivissa i membre de l'àrea tècnica de la Reial Federació espanyola de Natació.

A més d'aquestes incorporacions, en properes setmanes s'incorporaran:

- Naihara Cardona Martínez, Directora Insular d'Intrusisme (comença en setembre). És independent. És Llicenciada en Dret, en possessió d'un MBA i experta universitària en Mediació Civil, Mercantil i Familiar. Advocada Mediadora experta en Urbanisme, Habitatge i Família i, des de 2015, membre destacada de la principal plataformad'Afectats per l'alt preu del lloguer d'habitatge a Eivissa.

- Joan Marí Guasch, Director Insular de Medi Rural i Marí (comença en octubre). És independent. És professional agrari amb formació en models de producció i comercialització i cooperativisme i associacionisme agrari. Ha estat membre del consell rector de l'associació de joves agricultors d'Eivissa, del consell rector de la Cooperativa de Santa Eulària, del Consell agrari insular, del Consell balear de l'Aigua, del Consell Social del centre de formació Can Marines i ha estat promotor, vicepresident i president, des de fa 16 anys, de la Cooperativa Agroeivissa.

- Irene Torres Clapés, Directora Insular de Comerç, Indústria i Artesania (comença en octubre). És Llicenciada en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport, i Màster en Direcció d'Empreses. Té estudis de disseny, producció i muntatge d'esdeveniments, marketing i comunicació, i formació en tècniques esportives.

- Xavi Santamaria Villegas, Director Insular d'Innovació, Transparència i Participació. És independent. Té estudis d'Enginyeria Informàtica per la UAB i per la UOC, és expert en Ciberseguretat i arquitectura de sistemes informàtics. Des de 2003 és Responsable del departament de Sistemes a una empresa informàtica d'Eivissa.

A més s'incorporarà el següent personal eventual:

- Per petició del Partit Popular:

Marilina Ribas Cardona, Coordinadora de Joventut.

- Per petició de Ciudadanos:

Vicente Torres Guasch, Adjunt de Premsa.

Dani Becerra Torres, Coordinador de Participació i Transparència (comença en setembre).

En properes setmanes es completarà l'equip de govern en base a l'organigrama aprovat pel Ple del Consell Insular d'Eivissa el passat 19 de juliol.

 

Compartir:

Proposam

© Consell d'Eivissa
av. d'Espanya 49 . 07800 Eivissa - Illes Balears (Espanya) Telèfon: 971 19 59 00 · oac@conselldeivissa.es