Consell Insular d'Eivissa

www.conselldeivissa.es

El Consell d'Eivissa i l'Ajuntament de Sant Joan millor el transport públic al municipi

tornar Imprimir

040919 Javier Torres Sant Joan

El Consell d'Eivissa i l'Ajuntament de Sant Joan han acordat aquest dimecres treure a cabo Mesures que Ajuda a millor el transport públic entre les diferents parròquies, les zones turístiques i les instal·lacions poliesportives del municipi.

El vicepresident primer i conseller de Transports, Innovació, Participació i Transparència, Javier Torres, juntament amb el director insular de Transports, Roberto Algaba, han mantinguda una trobada a la localitat de Labritja amb l'alcalde, Antoni Marí, i el tinent d'alcalde, Andreu Roig. La màxima institució insular ha mostrada sumi disposició a que el nou Pla Insular de Serveis de Transport Regular de Viatgers per Carretera (PISTRVC) recullen les demandes de Sant Joan perquè es puguin aconseguir aquests objectius.

Per sumi part, l'alcalde Antoni Marí ha posat de manifest que els usuaris de les línies que passen per Sant Joan reclamen que es recuperen les parades d'autobús Dins el casc urbà de Vila. Mentrestant, Javier Torres i Roberto Algaba han mostrada sumi disposició en Ajuda al fet que el municipi puc executar les Millores i el manteniment que NECESSITEN les diferents parades.

A més, Antoni Marí i Andreu Roig han demanat al Consell d'Eivissa que es Treballi per accelerar el Desplegament de la fibra òptica al municipi, el que permetia millor la competitivitat de les empreses locals i una major Comoditat de tots els veïns, així com instar la cadena pública IB3 a que posi els medios necessaris perquè el canal pueder visualitzar-se en tot el territori de Sant Vicent de sa Cala.

 

Compartir:

Proposam

© Consell d'Eivissa
av. d'Espanya 49 . 07800 Eivissa - Illes Balears (Espanya) Telèfon: 971 19 59 00 · oac@conselldeivissa.es