Consell Insular d'Eivissa

www.conselldeivissa.es

El Consell d'Eivissa i el Govern replantejaran els fórmules de Finançament de l'escola d'Arts d'Eivissa

tornar Imprimir

040919 Marti March

El president del Consell d'Eivissa, Vicent Marí, juntament amb la consellera de Cultura, Patrimoni i Educació, Sara Ramón, S'HAN reunit avui amb el conseller balear d'Educació, Martí March, i la delegada d'Educació a Eivissa, Margalida Ferrer, per tractar diversos temes referits a la situaciò del sistema educatiu a l'Illa d'Eivissa.

 Com a Qüestió prioritària, S'HAN plantejat noves fórmules de Finançament per a la nova su de l'Escola d'Arts i Oficis d'Eivissa per a la qual hi ha PREVIST 01:00 protocol d'intencions entre el Consell Insular d'Eivissa i l'administració autonòmica per adaptar un pavelló a Sa Coma. "Hem d'explorar fórmules econòmiques per dur Endavant 1 Inversió que és d'interès Tant de este Consell Insular com de la Conselleria balear d'Educació, ha que donarà un salt qualitatiu a AQUEST centre" ha explicat el president Marí. Per su banda, el conseller March ha concretat que AQUESTA Solució podria passar o per 1 Avançament inicial dels Diners per part del Consell Insular, que Després podrien ser retornats, o per 1 cofinançament entre ambdues Administracions.

 Quant a l'educació de 0 a 3 anys, también s'a anunciat que és busquessin fórmules per augmentar el nom de places perque Eivissa disposició de més recursos educatius per a l'educació infantil de 0 a 3 anys, ha que hi ha 1 dèficit important en AQUESTA franja educativa.

Altres Qüestions que S'HAN Tractat a l'encontre són l'ampliació de l'escola infantil de Sant Carles, per a la qual tan Sols falta la llicencia per a ampliar-la, i el solar a Santa Eulària per a una nova escola i s'a destacat la necessitat de desencallar AQUESTA Qüestió, ha que està pendent d'un informe de la Comissió de Medi Ambient del Govern, perque és puguin iniciar a els tràmits.

 A més, s'a parlat de la LICITACIÓ del projecte de l'Escola Oficial d'Idiomes que ja està en marxa i El sol · licitant adjudicat és redactarà l'projecte i entrarà en fase de Contractació.

 

Compartir:

Proposam

© Consell d'Eivissa
av. d'Espanya 49 . 07800 Eivissa - Illes Balears (Espanya) Telèfon: 971 19 59 00 · oac@conselldeivissa.es