Consell Insular d'Eivissa

www.conselldeivissa.es

El Consell d'Eivissa i el Govern replantejaran les fórmules de finançament de l'escola d'Arts d'Eivissa

tornar Imprimir

040919 Marti March

El president del Consell d'Eivissa, Vicent Marí, juntament amb la consellera de Cultura, Patrimoni i Educació, Sara Ramón, s'han reunit avui amb el conseller balear d'Educació, Martí March, i la delegada d'Educació a Eivissa, Margalida Ferrer, per tractar diversos temes referits a la situació del sistema educatiu a l'illa d'Eivissa.

Com a qüestió prioritària, s'han plantejat noves fórmules de finançament per a la nova seu de l'Escola d'Arts i Oficis d'Eivissa per a la qual hi ha previst un protocol d'intencions entre el Consell Insular d'Eivissa i l'administració autonòmica per adaptar un pavelló a Sa Coma. "Hem d'explorar fórmules econòmiques per dur endavant una inversió que és d'interès tant d'aquest Consell Insular com de la Conselleria balear d'Educació, ja que donarà un salt qualitatiu a aquest centre" ha explicat el president Marí. Per la seva banda, el conseller March ha concretat que aquesta solució podria passar o per un avançament inicial dels diners per part del Consell Insular, que després podrien ser retornats, o per un cofinançament entre ambdues administracions.

Quant a l'educació de 0 a 3 anys, també s'ha anunciat que es buscaran fórmules per augmentar el nombre de places perquè Eivissa disposi de més recursos educatius per a l'educació infantil de 0 a 3 anys, ja que hi ha un dèficit important en aquesta franja educativa.

Altres qüestions que s'han tractat a l'encontre són l'ampliació de l'escola infantil de Sant Carles, per a la que tan sols falta la llicencia per a ampliar-la, i el solar a Santa Eulària per a una nova escola i s'ha destacat la necessitat de desencallar aquesta qüestió, ja que està pendent d'un informe de la Comissió de Medi Ambient del Govern, perquè es puguin iniciar els tràmits.

A més, s'ha parlat de la licitació del projecte de l'Escola Oficial d'Idiomes que ja està en marxa i una vegada adjudicat es redactarà el projecte i entrarà en fase de contractació.

 

Compartir:

Proposam

© Consell d'Eivissa
av. d'Espanya 49 . 07800 Eivissa - Illes Balears (Espanya) Telèfon: 971 19 59 00 · oac@conselldeivissa.es