Consell Insular d'Eivissa

www.conselldeivissa.es

L'espectacle per a boixos 'Blink Flash Duncan' obri la VI Temporada de Dansa 2019

tornar Imprimir

050919 Temporada Dansa

Aquest diumenge 8 de setembre a les 12h s'obri la VI Temporada de Dansa 2019 amb l'espectacle "Blink Flash Duncan" de la companyia Blink Flash a l'auditori de Cas Serres. Es tracta d'una peça de dansa de 35 minuts pensada per als més petits (d'entre 2 i 5 anys) que busca despertar les emocions dels assistents així com donar a conèixer la dansa com a llenguatge d'expressió.

Juntament amb aquest espectacle, cada cap de setmana a Cas Serres, els amants de la dansa podran gaudir de un total de 13 representacions fins al 22 de desembre. Dansa documental, dansa que explora, dansa per als més petits, per a adults... enguany la proposta de Temporada de Dansa inclou un ampli ventall de propostes per a tots els gustos.

La Temporada, que compta amb el suport de Red Española de Teatros, Auditorios, Circuitos y Festivales de Titularidad Pública, posa a disposició dels assistents diferents abonaments segons el nombre d'espectacles als quals es volen assistir. Així, per la compra de les entrades per a 2 espectacles diferents amb venda anticipada el preu és d'11,20 euros; per a 5 espectacles diferents, 26 euros; per a 7 o més espectacles diferents amb venda anticipada, 4,80 euros cada un d'ells.

Per a un sol espectacle el preu és de 8 euros en venda anticipada i 12 en taquilla. Venda d'entrades online: conselleivissa.escenaonline.es.

 

Compartir:

Proposam

© Consell d'Eivissa
av. d'Espanya 49 . 07800 Eivissa - Illes Balears (Espanya) Telèfon: 971 19 59 00 · oac@conselldeivissa.es