Consell Insular d'Eivissa

www.conselldeivissa.es

El Consell d'Eivissa ret homenatge als piragüistes Bruno García i Hugo Prendes

tornar Imprimir

060919 Recepció Piragüistes

El Consell d'Eivissa ha retut homenatge aquest divendres als joves piragüistes eivissencs Bruno García i Hugo Prendes, que varen revalidar per quart any consecutiu el títol de campions d'Espanya en el K-2 sobre la distància de 1.000 metres al Nacional de joves promeses celebrat el passat mes de juliol a l'embassament de Verducido (Pontevedra).
El president del Consell d'Eivissa, Vicent Marí, s'ha interessat pels mètodes d'entrenament dels dos esportistes del Club Nàutic Sant Antoni i els ha animat a continuar esforçant-se de cara a les pròximes competicions. Marí ha reconegut que és "un orgull" comptar amb competidors eivissencs que aconsegueixen èxits tan destacats "sense deixar de banda els estudis".
Bruno García, que també va aconseguir la victòria en el Campionat d'Espanya de Pontevedra en el K-1, es traslladarà la pròxima temporada al Centre de Tecnificació nacional d'Avilés (Astúries).
El conseller d'Esports i Joventut, Salvador Llosa, i el director insular d'Esports, Javier Bonet, han estat presents a l'homenatge, al qual també ha acudit la delegada insular de piragüisme, Beatriz Menéndez.

 

Compartir:

Proposam

© Consell d'Eivissa
av. d'Espanya 49 . 07800 Eivissa - Illes Balears (Espanya) Telèfon: 971 19 59 00 · oac@conselldeivissa.es