Consell Insular d'Eivissa

www.conselldeivissa.es

Consell d'Eivissa i Foment de Turisme sol·licitaran a AENA l'obertura de noves rutes per a l'aeroport eivissenc

tornar Imprimir

090919 Foment de Turisme

El president del Consell d'Eivissa, Vicent Marí, al costat del conseller de Presidència, Vicente Roig, han mantingut aquest matí una primera reunió amb la nova junta directiva de Foment de Turisme d'Eivissa en la qual, entre altres qüestions, s'ha acordat sol·licitar una reunió amb AENA per estudiar la possibilitat d'obertura de noves rutes aèries amb Eivissa, atès que l'aeròdrom insular supera els 8 milions de passatgers a l'any i se situa així en una nova etapa en la qual poder ampliar i diversificar rutes.

D'altra banda, s'ha acordat crear la Taula Insular de Turisme i tenir una regularitat més gran de reunions entre el Consell d'Eivissa i Foment de Turisme ja que es tracta de l'única patronal a la qual estan representats els diferents sectors del turisme eivissenc ( hostaleria, transport restauració ...) amb l'objectiu compartit i clar de promocionar l'illa.

A petició del president Vicent Marí, la junta directiva de Foment de Turisme d'Eivissa ha mostrat el seu interès a col·laborar amb l'adquisició de productes locals, de quilòmetre 0 de l'illa. També ha mostrat el seu interès per participar activament en la formació del pla d'estudis i planificació de l'Escola d'Hostaleria així com en la confecció del Pla de Màrqueting d'Eivissa.

Vicent Marí, durant la trobada, ha agraït a l'anterior president de Foment de Turisme d'Eivissa, Lucas Prats, i a la seva junta directiva els deu anys de dedicació al capdavant d'aquest organisme i ha desitjat èxits al nou president, Alejandro Sancho, davant la nova etapa que s'inicia per aquest organisme.

 

Compartir:

Proposam

© Consell d'Eivissa
av. d'Espanya 49 . 07800 Eivissa - Illes Balears (Espanya) Telèfon: 971 19 59 00 · oac@conselldeivissa.es