Consell Insular d'Eivissa

www.conselldeivissa.es

El president Vicent Marí rep a la nova directiva de l'associació empresarial Ocio de Ibiza

tornar Imprimir

031019 Ocio Ibiza

El president del Consell Insular d'Eivissa, Vicent Marí, ha rebut aquesta tarda a part de la nova directiva, i a diversos associats, de l'associació empresarial Ocio de Ibiza, la única especialitzada del sector amb representativitat a l'illa, que compta actualment amb 39 associats i que està adscrita a la Cambra de Comerç.

En aquesta primera trobada el president del Consell Insular, i titular del departament de Turisme, ha demanat als empresaris esforços per allargar la temporada unes setmanes, i intentar mantenir algunes activitats en temporada baixa. A més, el president ha fet una petició perquè aquests establiments incorporin producte del camp i de la mar eivissencs a les seves cartes, i ha demanat que es tingui cura de mantenir tota una sèrie de pràctiques mediambientals, com minvar la utilització de plàstic d'un sol ús.

Per la seva part el Consell Insular s'ha compromès amb els empresaris a incorporar l'oferta d'oci dins de la promoció que se'n fa d'Eivissa, com un producte diferenciador més de tots els que té l'illa. "El tancament de Thomas Cook, la incertesa del 'Brexit' i la desacceleració a països del nord d'Europa coincidint amb l'obertura d'algunes destinacions del la Mediterrània, ens fan veure que hem de fer una gran campanya de promoció turística per tal de mantenir les xifres dels darrers anys, i és per això que totes les parts implicades hem de remar en la mateixa direcció", ha explicat Marí. 

 

Compartir:

Proposam

© Consell d'Eivissa
av. d'Espanya 49 . 07800 Eivissa - Illes Balears (Espanya) Telèfon: 971 19 59 00 · oac@conselldeivissa.es