Consell Insular d'Eivissa

www.conselldeivissa.es

Obertes les inscripcions per al curs gratuït d'Iniciació a l'Hípica per a menors

tornar Imprimir

041019 Hipica

El departament d'Esports i Joventut del Consell d'Eivissa organitza, juntament amb la delegació d'Hípica d'Eivissa i Formentera, el segon torn del curs d'iniciació a l'Hípica 2019 per a nens i joves d'entre 8 i 16 anys, no iniciats o sense nivell en aquesta pràctica esportiva i que no hagin assistit amb anterioritat a cap curs del Consell similar ni a cap centre d'equitació particularment.

Les inscripcions són gratuïtes i limitades, s'admetrà als alumnes per estricte ordre d'arribada de les sol·licituds fins a cobrir el nombre màxim de participants que és 100. Es pot sol·licitar la butlleta d'inscripció a través del mail hipicaibiza@hotmail.com. Les inscripcions es tanquen el proper dilluns 7 d'octubre.

El contingut del curs són 5 dies de classe de muntar a cavall, equilibri, manejabilitat, trot, galop, higiene del cavall, alimentació, anatomia del cavall, jocs i exhibicions entre d'altres.

El curs inclou l'assegurança, les classes i el material. S'imparteix a les escoles d'equitació Can Maians, a santa Gertrudis, i Eivissa Horses a Sant Josep de sa Talaia, els dies 13, 20 i 27 d'octubre, i l'1 i 3 de novembre, de 10 a 13h.

 

Compartir:

Proposam

© Consell d'Eivissa
av. d'Espanya 49 . 07800 Eivissa - Illes Balears (Espanya) Telèfon: 971 19 59 00 · oac@conselldeivissa.es