Consell Insular d'Eivissa

www.conselldeivissa.es

El Consell d'Eivissa ofereix revisions mèdiques gratuïtes als esportistes escolars

tornar Imprimir

041019 revisions mediques

El Consell d'Eivissa ha presentat aquest divendres un nou servei de revisions mèdiques gratuïtes per als esportistes escolars. El conseller d'Esports i Joventut, Salvador Losa, ha explicat en roda de premsa que aquesta iniciativa té com a objectiu "prevenir possibles riscos i, sobretot, verificar que els nostres esportistes tenen un bon estat de salut".

Aquesta revisió mèdica completa va destinat als esportistes de les categories benjamí a cadet (9 a 16 anys) que participin en alguna competició i que tenguin en vigor la llicència federativa. Es podran beneficiar els integrants de 24 modalitats esportives diferents: atletisme, bàdminton, bàsquet, ciclisme, escacs, gimnàstica rítmica i artística, handbol, hípica, judo, karate, kick-boxing, lluita, motociclisme, natació, piragüisme, rugbi, taekwondo, tenis, tenis de taula, tir amb arc, tir amb bassetja, triatló, vela i voleibol.

"Estan previstes 1.000 revisions per a aquest any. El servei s'ampliarà a 2020 si hi ha més sol·licituds", ha afegit Salvador Losa, que ha estat acompanyat pel director insular d'Esports, Javier Bonet; el tècnic d'Esports de la institució, Toni Suñer, i la coordinadora de la Clínica Galeno, Antoinette Safar.

Les revisions, que no són obligatòries, es duran a terme en un dels centres que la Clínica Galeno té a Sant Antoni, Santa Eulària i la Platja d'en Bossa. Consistiran en una història medicoesportiva, una exploració clínica i un informe mèdic, que serà revisat pel metge del gabinet de Medicina Esportiva del Consell d'Eivissa, César Ramos.

Per la seua banda, Antoinette Safar ha manifestat la importància d'aquestes revisions, que a vegades serveixen per a detectar malalties o cardiopaties i permeten derivar als escolars a un especialista.

 

Compartir:

Proposam

© Consell d'Eivissa
av. d'Espanya 49 . 07800 Eivissa - Illes Balears (Espanya) Telèfon: 971 19 59 00 · oac@conselldeivissa.es