Consell Insular d'Eivissa

www.conselldeivissa.es

Canvi d'ubicació de la parada d'autobús i tall a la variant de Jesús

tornar Imprimir

101019 Canvi parada bus

Amb motiu de les obres de la carretera de Santa Eulàlia, per a la millora de la fluïdesa i seguretat en el tram C-733 P.K. 1 500 a P.K 5500 i variant al nucli de Jesús, la parada d'autobusos situada a l'altura de la Residència, canviarà d'ubicació i se situa uns 20 metres més a prop al centre esmentat. S'instal·laran cartells grocs reflectants amb la informació de la nova parada.

A més aquesta nit, entre les 21: 30h i les 6: 30h de demà divendres 11 d'octubre, es produirà un tall total de la via a la variant de Jesús per la retirada de dos pòrtics de senyalització. Únicament es tallarà el trànsit en l'instant de la retirada dels pòrtics de senyalització mitjançant senyalistes a l'ús (banderes i pre-banderes, dos per sentit de circulació, a més disposarem de sengles torres d'il·luminació com a suport a la maniobra i millora de la visibilitat ). Es permetrà la circulació de manera excepcional a veïns i serveis d'emergències.

La resta de treballs previs i posteriors sempre s'executaran fora de la via (EI-300) sense comprometre la circulació ni la seguretat dels vehicles.

 

Compartir:

Proposam

© Consell d'Eivissa
av. d'Espanya 49 . 07800 Eivissa - Illes Balears (Espanya) Telèfon: 971 19 59 00 · oac@conselldeivissa.es