Consell Insular d'Eivissa

www.conselldeivissa.es

El Consell Executiu aprova el pagament avançat del 100% a les federacions esportives que col·laboren amb el programa de l'Esport en l'Edat Escolar

tornar Imprimir

Façana Consell

El Consell Executiu ha aprovat avui el conveni de col·laboració amb la delegació eivissenca de la Federació de Futbol de les Illes Balears per al desenvolupament de la competició del programa Esport per a l'edat escolar 2018-2019 per un import de 66.920 euros, que sumat a les ajudes aprovades la setmana passada per les federacions de bàdminton, gimnàstica, judo, karate, lluita, tennis de taula, vela, piragüisme, atletisme, bàsquet, motociclisme, natació, KickBoxing, escacs, handbol, hípica, taekwondo, tir amb arc, per un import de 157.000 euros, són més de 220.000 euros d'ajudes a federacions esportives que, com a novetat, aquest any podran rebre el pagament avançat del 100% de l'ajut concedit. D'aquesta manera, el departament d'Esports i Joventut del Consell d'Eivissa continua treballant a posar al dia el pagament de les subvencions, tant en l'àmbit esportiu com de joventut.

D'altra banda, per a les entitats juvenils, les prestadores de serveis a la joventut, les escoles de temps lliure, els clubs nàutics i les entitat que facin o hagin fet concerts o esdeveniments musicals destinats a joves, el Consell Executiu també ha aprovat avui la convocatòria d'ajuts per a aquestes entitats per un import total de 165.000 euros.

Multa de 65.000 per comercialitzar i publicitar un habitatge turístic

D'altra banda, el Consell Executiu també ha aprovat una sanció de 45.000 euros per comercialitzar un habitatge turístic al municipi d'Eivissa sense haver presentat la corresponent declaració responsable d'inici d'activitat o la comunicació prèvia, el que suposa una infracció molt greu de la normativa turística. Al mateix comercialitzador, se li ha imposat una multa de 20.000 euros per a publicitar i comercialitzar un habitatge més en el mateix municipi, el que suposa una infracció greu de la normativa turística. En total se li ha imposat una multa de 65.000 euros.

 

Compartir:

Proposam

© Consell d'Eivissa
av. d'Espanya 49 . 07800 Eivissa - Illes Balears (Espanya) Telèfon: 971 19 59 00 · oac@conselldeivissa.es