Consell Insular d'Eivissa

www.conselldeivissa.es

El Consell d'Eivissa confia a mantenir el turisme britànic com a principal mercat per a les Pitiüses

tornar Imprimir

051119 WTM

La institució presenta la seva campanya de fidelització a una trentena de mitjans de comunicació britànics

El mercat britànic segueix confiant en Eivissa com a destinació per a passar les seves vacances i no es preveu una baixada important de les reserves de cara a l'any que ve. Aquesta és una de les conclusions de la primera jornada de la World Travel Market, la fira turística de Londres que avui ha obert les seves portes. Segons les primeres estimacions fetes per hotelers i turoperadors, s'està registrant un avançament en les reserves per a la propera temporada, el que fa pensar que hi haurà uns bons resultats malgrat la incertesa del 'Brexit'.

Durant tot el matí el president del Consell Insular d'Eivissa, Vicent Marí, i el director insular de Turisme, Juan Miguel Costa, han mantingut reunions amb diferents empresaris turístics per conèixer l'estat del mercat britànic a Eivissa i han destacat el "bon ambient i optimisme" que mostren els professionals del sector.

D'altra banda, el Consell ha presentat l'oferta turística de l'illa a una trentena de mitjans de comunicació i agents turístics britànics. A l'acte s'ha volgut destacar la 'forta' relació de l'illa amb els britànics (el principal mercat de turistes) mitjançant els testimonis de visitants que fa més de 20 anys que viatgen a Eivissa.

El president del Consell ha explicat que entre els mesos de gener i setembre d'enguany, Eivissa ha rebut 871.000 visitants britànics i ha destacat la quantitat d'actes i activitats culturals, gastronòmiques i esportives que ofereix l'illa "durant tot l'any, i no només als mesos d'estiu". Marí ha incidit en què "Eivissa és molt més que sol, platja i discoteques" i ha remarcat que "el tret diferencial que fa de l'illa una destinació única és el fet de concentrar totes les illes en una", en referència a l'eslògan recuperat per aquesta cita turística.

 

Compartir:

Proposam

© Consell d'Eivissa
av. d'Espanya 49 . 07800 Eivissa - Illes Balears (Espanya) Telèfon: 971 19 59 00 · oac@conselldeivissa.es