Consell Insular d'Eivissa

www.conselldeivissa.es

El Consell d'Eivissa confia a mantenir el turisme britÓnic com a principal mercat per a les PitiŘses

tornar Imprimir

051119 WTM

La instituciˇ presenta la seva campanya de fidelitzaciˇ a una trentena de mitjans de comunicaciˇ britÓnics

El mercat britÓnic segueix confiant en Eivissa com a destinaciˇ per a passar les seves vacances i no es preveu una baixada important de les reserves de cara a l'any que ve. Aquesta Ús una de les conclusions de la primera jornada de la World Travel Market, la fira turÝstica de Londres que avui ha obert les seves portes. Segons les primeres estimacions fetes per hotelers i turoperadors, s'estÓ registrant un avanšament en les reserves per a la propera temporada, el que fa pensar que hi haurÓ uns bons resultats malgrat la incertesa del 'Brexit'.

Durant tot el matÝ el president del Consell Insular d'Eivissa, Vicent MarÝ, i el director insular de Turisme, Juan Miguel Costa, han mantingut reunions amb diferents empresaris turÝstics per conŔixer l'estat del mercat britÓnic a Eivissa i han destacat el "bon ambient i optimisme" que mostren els professionals del sector.

D'altra banda, el Consell ha presentat l'oferta turÝstica de l'illa a una trentena de mitjans de comunicaciˇ i agents turÝstics britÓnics. A l'acte s'ha volgut destacar la 'forta' relaciˇ de l'illa amb els britÓnics (el principal mercat de turistes) mitjanšant els testimonis de visitants que fa mÚs de 20 anys que viatgen a Eivissa.

El president del Consell ha explicat que entre els mesos de gener i setembre d'enguany, Eivissa ha rebut 871.000 visitants britÓnics i ha destacat la quantitat d'actes i activitats culturals, gastron˛miques i esportives que ofereix l'illa "durant tot l'any, i no nomÚs als mesos d'estiu". MarÝ ha incidit en quŔ "Eivissa Ús molt mÚs que sol, platja i discoteques" i ha remarcat que "el tret diferencial que fa de l'illa una destinaciˇ ˙nica Ús el fet de concentrar totes les illes en una", en referŔncia a l'esl˛gan recuperat per aquesta cita turÝstica.

 

Compartir:

Proposam

© Consell d'Eivissa
av. d'Espanya 49 . 07800 Eivissa - Illes Balears (Espanya) TelŔfon: 971 19 59 00 Ě oac@conselldeivissa.es