Consell Insular d'Eivissa

www.conselldeivissa.es

Fira De Tardor 2019 Al Museu EtnogrÓfic

tornar Imprimir

061119 Fira Tardor

Dissabte 9 de novembre de les 11 h a les 16 h, a can Ros des Puig de Missa de Santa EulÓria des Riu

El Museu EtnogrÓfic d'Eivissa, dins de la seua programaciˇ habitual, organitza la Fira de Tardor 2019, que tindrÓ lloc aquest dissabte 9 de novembre a partir de les 11 h fins a les 16 h, a can Ros des Puig de Missa de Santa EulÓria des Riu.

El Museu EtnogrÓfic convida als seus usuaris i p˙blic en general a passar una diada festiva plena d'activitats: per  una banda es repetirÓ la Fira dels Encants Eivissencs,  on es pretÚn oferir un espai p˙blic a tots els interessats en l'intercanvi i la compravenda de roba pagesa, calšat i complements de segona mÓ, de dona, d'home i d'infants, directament entre particulars, amb l'objecte de facilitar l'accÚs a la indumentÓria tradicional a tots els balladors/res i persones interessades en comenšar a aprendre.

TambÚ hi haurÓ un taller de pintura paisatgÝstica a cÓrrec de la pintora i professora Diana Bustamante, que es desenvoluparÓ entre les 10 i les 13 h. I, a partir de les 11 h, un taller de cuina tradicional per fer panellets amb la professora Marga Prats.

ParalĚlelament s'aniran desenvolupant altres activitats, com per exemple, a les 11.30 h, una visita teatralitzada al Museu, a cÓrrec del grup infantil de Teatre Es Cubells dirigits per Neus Torres, que serÓ un tast o primera presentaciˇ del conte sobre can Ros, escrit per Iolanda Bonet i ilĚlustrat per Guillem MarÝ, un conte que es troba en procÚs d'ediciˇ, sobre costums tradicionals, protagonitzat per dues nenes, un nen, un gran porc i... un fameliar, un dia de festa al Museu EtnogrÓfic.

Cap a les 12.30 h, la festa continuarÓ i s'animarÓ amb l'actuaciˇ dels Esperitrons i una plantada de Gegants. I, com a cloenda, a les 13.30 h tindrÓ lloc el concert de Joan Murenu i una Colla de Gent Bona.

Com sol ser habitual, el Museu EtnogrÓfic ofereix tambÚ un espai a Mans Unides de Santa EulÓria, per poder vendre menjar i beure a benefici d'aquesta ONG.

Totes les activitats sˇn gratu´tes, per˛ es recomana que, concretament, per participar en els diferents tallers i a la Fira dels Encants Eivissencs es contacti abans amb el Museu al telf. 971 332 845, o bÚ enviant un correu a museuetnograficcanros@gmail.com, a fi d'apuntar-se prŔviament i per tal de preveure el material i els recursos necessaris.

 

Descargar archivo

061119 Programa Fira
Tipus d'arxiu: PDF |

Compartir:

Proposam

© Consell d'Eivissa
av. d'Espanya 49 . 07800 Eivissa - Illes Balears (Espanya) TelŔfon: 971 19 59 00 Ě oac@conselldeivissa.es