Consell Insular d'Eivissa

www.conselldeivissa.es

Set dissenyadors d'Adlib Moda Ibiza exposen les seves propostes nupcials a Londres

tornar Imprimir

061119 ADLIB WT

Un total de set dissenyadors d'Adlib Moda Ibiza van exposar ahir a la nit a l'hotel Melià Whitehouse de Londres, en el marc de la fira internacional de turisme més important de Regne Unit, World Travel Market.

Aquesta desfilada nupcial, en la que s'han presentat les propostes bridal per les col·leccions 2020 en una mostra grupal, ha permès donar a conèixer a periodistes i influencers britànics quatre looks de Monika Maxim Ibiza, Linnea Ibiza, Ibimoda, Ivanna Mestres, Virginia Vald, Vintage Ibiza i Tony Bonet. Tots ells combinats amb complements d'Elisa Pomar, Fina Boy, Espardenyes Torres i Zapatería Bonetón.

El president del Consell Insular d'Eivissa, Vicent Marí, destacà "la oportunitat que suposa per al Departament d'Indústria poder mostrar alguns dels dissenys més elaborats d'Adlib com a mostra de totes les opcions que té Eivissa, una destinació que, com bé hem mostrat aquests dies a Londres, té molta varietat que oferir i la possibilitat de sorprendre a tothom qui decideixi visitar-nos a qualsevol època de l'any".

Emotivitat per promocionar Eivissa al mercat britànic

El Consell d'Eivissa ha confiat aquest any en dos eixos per tal de promocionar la destinació davant el mercat britànic. Es tracta de l'emotivitat, de recordar als turistes de Regne Unit els vincles que durant dècades els han unit amb Eivissa i d'altra la moda Adlib com a mostra de l'artesania tradicional de la nostra illa.

 

Compartir:

Proposam

© Consell d'Eivissa
av. d'Espanya 49 . 07800 Eivissa - Illes Balears (Espanya) Telèfon: 971 19 59 00 · oac@conselldeivissa.es