Consell Insular d'Eivissa

www.conselldeivissa.es

Primera visita oficial al Consell Insular del conseller d'Hisenda i pressuposts del Govern

tornar Imprimir

130729 Visita conseller Hisenda

Eivissa, 29 de juliol de 2013.

El president del Consell Insular d'Eivissa, Vicent Serra, ha rebut aquest matí la visita del conseller d'Hisenda i Pressuposts del Govern de les Illes Balears, José Vicente Marí Bosó. A la reunió ha assistit el vicepresident 1er del Consell, Mariano Juan, i el conseller d'Economia i Hisenda, Álex Minchiotti. A més, també ha estat present el Director General de Pressuposts i Finançament del Govern, Antoni Costa.

Amb posterioritat, s'ha realitzat una segona reunió amb els alcaldes i representants dels ajuntaments de l'illa d'Eivissa.

El president ha agraït aquesta primera visita oficial del conseller d'Hisenda i Pressuposts i ha explicat que "s'han tractat una sèrie de temes de gran repercussió per al Consell, com la llei de finançament de consells en la qual s'està treballant en l'actualitat i el deute amb el Govern balear, que s'està pal·liant mitjançant el pla de proveïdors. A més, també s'ha parlat dels fons estatutaris, reconeguts amb l'objectiu de compensar aquest deute que sempre s'ha tengut respecte un context estatal o autonòmic". Serra ha mostrat la seua intenció de reivindicar aquests fons "en tot moment, sigui quin sigui el context econòmic".

Per la seua banda, el conseller d'Hisenda i Pressuposts del Govern ha valorat la reunió com a "positiva" i ha explicat que "per part del Govern de les Illes, s'ha de treballar de manera prioritària per fer front als pagaments pendents amb les institucions, així com en matèria de subvencions". Finalment, ha afegit que "les Illes no tenen un problema de dèficit sinó de sistema de finançament" i, en aquest sentit, ha manifestat la seua voluntat per a que "en els propers mesos, es doni el tret de sortida de la llei de finançament de consells".

 

Compartir:

Proposam

© Consell d'Eivissa
av. d'Espanya 49 . 07800 Eivissa - Illes Balears (Espanya) Telèfon: 971 19 59 00 · oac@conselldeivissa.es