Consell Insular d'Eivissa

www.conselldeivissa.es

La sisena ediciˇ dels 3 Dies de Trail Ibiza congregarÓ a mÚs de 1.500 persones

tornar Imprimir

261119 3 dias trail ibiza

La sisena ediciˇ dels 3 Dies Trail Ibiza - Ultra Ibiza 2019 que organitza Trideporte congregarÓ a mÚs de 1.500 persones en un esdeveniment que se celebrarÓ els propers divendres 29 i dissabte 30 de novembre i el diumenge, dia 1 de desembre. A la llista de participants hi haurÓ uns 800 atletes, que recorreran alguns dels camins mÚs bonics dels municipis de Sant Antoni, Sant Josep i Vila en representaciˇ de 29 pa´sos. La presentaciˇ de l'esdeveniment ha tingut lloc aquest dimarts a la necr˛polis des Puig des Molins de la capital eivissenca, enclavament que acollirÓ el tercer dia. La prova puntuarÓ per a la Ultra Trail Montblanc i necessitarÓ de 200 voluntaris per al seu correcte desenvolupament.

Tres etapes

La primera etapa serÓ la tradicional jornada nocturna de 10 quil˛metres, amb sortida el 29 de novembre a les 19 hores des de Sant Antoni. El recorregut serÓ circular i la meta estarÓ situada tambÚ al costat de la badia de Portmany.

Les diferŔncies entre els millors d'aquesta ediciˇ les tornarÓ a marcar la segona jornada, quan entraran en joc les tres grans distÓncies: l'ultra trail, de 85 quil˛metres, la maratˇ i la mitja maratˇ. La prova reina serÓ, a mÚs, valedora per al Campionat de les Balears d'UltradistÓncia. PartirÓ a les 6 hores des de Sant Antoni i tindrÓ la lÝnia de meta a Sant Josep. D'altra banda, els 42 quil˛metres tindran un recorregut entre es Cubells i Sant Josep i la 'semi' serÓ un trašat circular a Sant Josep. Les sortides seran a les 10 i 12 hores, respectivament.

Per finalitzar, els participants vibraran diumenge amb dues voltes a un recorregut de cinc quil˛metres pels voltants de la necr˛polis des Puig des Molins, a Vila. La prova comenšarÓ a les 11 hores de diumenge.

Salvador Llosa: "Aquests esdeveniments mostren una Eivissa mÚs natural"

El conseller d'Esports i Joventut, Salvador Llosa, ha destacat durant la presentaciˇ la importÓncia que tenen aquestes competicions per posicionar a Eivissa com una destinaciˇ turÝstica en els extrems de la temporada i per mostrar una altra cara de l'illa. "╔s un dels grans esdeveniments que volem declarar com a Prova d'InterŔs TurÝstic. Passem de l'aspecte merament esportiu a mostrar una Eivissa natural. Vam demostrar tambÚ que, en l'Ómbit organitzatiu, tenim a gent que li dedica molt esforš i Ús una cosa que es nota en el resultat perquŔ cada vegada tenen mÚs corredors i pel nivell de satisfacciˇ amb el que marxen els atletes", ha declarat Llosa, que ha estat acompanyat pel director insular d'Esports, Javier Bonet.

AixÝ mateix, en la presentaciˇ han estat en representaciˇ dels seus ajuntaments JosÚ Ramˇn MartÝn (Sant Antoni), Ana Ribas (Sant Josep) i DesireÚ Ruiz (Vila)

Conscienciaciˇ mediambiental

Els 3 Dies Trail Ibiza - Ultra Ibiza 2019 formen part de la campanya 'Eivissa Stop PlÓstic de el Consell d'Eivissa, per la qual cosa s'han incl˛s mesures importants per afavorir aquestes competicions que discorren per zones sensibles i protegides.

L'organitzaciˇ obligarÓ a portar el n˙mero de dorsal en tots els gels, barretes o qualsevol element que pugui convertir-se en residu i realitzarÓ controls aleatoris per corroborar que s'ha seguit el reglament. Entre altres iniciatives, els corredors de la 'ultra' que vulguin dinar l'avituallament del quil˛metre 43, situat a es Cubells, han de portar el seu propi plat i els seus coberts. AixÝ mateix, l'organitzaciˇ lliurarÓ a la bossa del corredor un got per utilitzar a l'avituallament de meta el dissabte i realitzarÓ una prova pilot amb fonts d'aigua portÓtils.

 

Compartir:

Proposam

© Consell d'Eivissa
av. d'Espanya 49 . 07800 Eivissa - Illes Balears (Espanya) TelŔfon: 971 19 59 00 Ě oac@conselldeivissa.es