Consell Insular d'Eivissa

www.conselldeivissa.es

El Palau de Congressos acull aquest dijous la gala dels Premis de l'Esport 2019

tornar Imprimir

271119 Premis de l'esport

Aquest dijous 28 de novembre, a les 20h, es celebra la gala dels Premis de l'Esport 2019 al Palau de Congressos de Santa EulÓria, un acte on rebran reconeixement els esportistes, clubs, federacions i entitats que hagin destacat pel seu treball i esforš.

Les categories de premis sˇn al millor esportista, al millor esportista de cadascuna de les federacions, al millor club esportiu, al millor equip esportiu, a la millor persona fÝsica, a la millor delegaciˇ federativa i a la millor entitat patrocinadora. A mÚs, hi haurÓ tres mencions especials: a Rafa Ramirez, exdirector tÚcnic i entrenador del CTT Covicsa-Santa EulÓria i a l'Associaciˇ de Voluntaris d'Eivissa i a tÝtol p˛stum per Eduardo Fiorabanti, impulsor del triatlˇ a Eivissa.

La gala estarÓ presentada pel Mac Albert i comptarÓ amb les actuacions de l'acadŔmia de ball de Davinia Van Praag i de l'Escola de RÝtmica de la Penya Esportiva de Santa EulÓria.

L'entrada Ús gratu´ta fins a completar aforament. Aquesta gala compta amb la colĚlaboraciˇ de l'Ajuntament de Santa EulÓria que cedeix l'˙s del Palau de Congressos.

 

Compartir:

Proposam

© Consell d'Eivissa
av. d'Espanya 49 . 07800 Eivissa - Illes Balears (Espanya) TelŔfon: 971 19 59 00 Ě oac@conselldeivissa.es