Consell Insular d'Eivissa

www.conselldeivissa.es

La XXII edició del Diverespai comptarà per primera vegada amb una pista de gel de 600 metres quadrats

tornar Imprimir

101219 Diverespai

El Departament d'Esports i Joventut del Consell Insular d'Eivissa ha presentat aquest matí la XXII edició del Diverespai, el principal esdeveniment d'oci i temps lliure per als infants i joves de la nostra illa que es du a terme amb motiu de les festes de Nadal. Com és costum, tindrà lloc entre el 26 i el 3 de gener, ambdós inclosos, al Recinte Firal, en horari de 10.30 a 14.00 hores al matí i de 17.00 a 20.30 hores a la tarda.

Enguany el Diverespai comptarà amb 5.000 m2 d'activitats que aniran adreçades a boixos i joves d'1 a 17 anys entre tallers d'expressió artística, esports, jocs actuacions, tallers manuals i, com a novetat, una pista de patinatge sobre gel de 600 metres quadrats on els participants podran patinar i ballar amb la música que posarà en directe un DJ. La pista comptarà amb un servei de préstec de patins, cascos i guants. Hi haurà disponibles elements d'ajuda als principiants com pingüins i foques. L'entrada a la pista de patinatge serà de 2 euros per sessió de 20 minuts, tant per als infants com per als adults.

En total faran possible el Diverespai 2019-2020 més de 75 persones entre monitors, coordinadors, dinamitzadors i responsables de totes i cadascuna de les 16 inflables i atraccions: Zoo Marí, Circuit Super Ratolí, Súper Pista Americana, Canal de Panamà, Chiqui Rally, Caseta del Bosc, El Pati dels Àngels, El Gall Kirico, Tobogan Rocòdrom, El Pont, Caseta dels Pingüins, Bolet Juganer, Baby Castell, Oso Goloso, Llits Elàstics i Cavallets.

També hi haurà 16 tallers artístics: Carta als Reis Mags, Taller d'imants, Taller de "Fischer Tips", Taller de "Foam", Taller de "Hamma beads", Taller de construcció pessebre, Taller de cuina i pastisseria, Taller de galetes, Taller de l'arbre de Nadal, Taller de mandales, Taller de maquillatge, Taller de pintura, Taller de xapes, Taller manualitats de Nadal, Taller solidari "Art Attack" i Tallers infantils d'1 a 3 anys. 

La zona esportiva i de jocs comptarà amb 8 propostes: Bàsquet, Dansa moderna, Disco-patinatge sobre gel, Futbol 3x3, Taules d'aire, Futbolí, Ludoteca de jocs taula, Tenis de taula i Videoconsoles.

Finalment, hi haurà una zona d'espectacles i d'animació a on es desenvoluparà espectacles cada matí, a les 12.00 i a les 13:00 hores, i cada tarda, a les 18.30 hores i les 19.30 hores, amb una temàtica diferent cada dia: contacontes amb Clownidoscopio, espectacles musicals a càrrec de CMCI, tallers de balls, animació infantil a càrrec de Cachirulo i els seus amics, màgia, etc.

Com els últims anys, el Consell cobrarà una entrada simbòlica per accedir a aquest gran esdeveniment d'oci. Els participants hauran de pagar 2 euros per sessió de matí o tarda, o podran adquirir un abonament total per 10 euros vàlid per a tots els dies. Els pares i mares acompanyants dels participants no hauran de pagar per accedir al recinte. Les famílies nombroses que així ho acreditin presentant el DNI del pare o la mare i el corresponent llibre, gaudiran d'un descompte del 25% i pagaran 1,5 euros per entrada i 7,5 euros per abonament total.

El conseller d'Esports i Joventut del Consell Insular d'Eivissa, Salvador Losa, ha manifestat "la intenció de seguir millorant el Diverespai per tal de convertir-lo en una referència a les famílies de l'illa i un al·licient perquè la gent no es plantegi sortir d'Eivissa a passar els Nadals, gràcies a una oferta sorprenent".

Entrega del Primer Premi del cartell de Diverespai

La roda de premsa de presentació del Diverespai s'ha celebrar al Col·legi Can Bonet, a Sant Antoni de Portmany, a on s'ha entregat el Primer Premi del cartell del Diverespai a Elisa Marí Miguel, de cinquè de primària. Aquest premi consisteix en un val de 150€ per gastar en material escolar, un abonament per tot el Diverespai i protagonitzar, amb el seu dibuix, els pòsters de l'edició d'enguany del Diverespai. A més, els seus companys de classe han rebut una entrada per gaudir d'un dia a l'esdeveniment. Demà es farà entrega del segon premi consistent en un val de 100€ en material escolar i entrades per tota la classe. 

 

Compartir:

Proposam

© Consell d'Eivissa
av. d'Espanya 49 . 07800 Eivissa - Illes Balears (Espanya) Telèfon: 971 19 59 00 · oac@conselldeivissa.es