Consell Insular d'Eivissa

www.conselldeivissa.es

El Consell d'Eivissa publica la Resolució de concessió definitiva d'ajudes a estudiants per al curs 18/19

tornar Imprimir

Façana Consell

La consellera de Cultura, Educació i Patrimoni demana al Govern balear que faci compatibles les seves ajudes amb les del Consell Insular

El Departament de Cultura, Educació i Patrimoni ha publicat a la pàgina web del Consell Insular d'Eivissa l'anunci de la Resolució del 9 de desembre de concessió definitiva de les ajudes a estudiants de l'illa d'Eivissa per al curs 2018/19 dotades amb un muntant global de 600.000 euros que es divideixen en tres modalitats: a aquells estudiants que cursen els seus estudis oficials de grau, ensenyament artístic superior i cicles formatius fora de l'illa d'Eivissa (530.000 euros), ajudes a estudiants que cursen els seus estudis oficials de màsters fora de l'illa d'Eivissa (50.000 euros, amb una quantitat individual màxima de 1.800 euros, amb una quantitat individual màxima de 1.000 euros) i ajudes a estudiants que cursen els seus estudis oficials de grau i de màster a l'illa d'Eivissa (20.000 euros, amb una quantitat individual màxima de 350 euros).

De la primera modalitat, s'han concedit 675 ajudes, se n'han exclòs 46, se n'han denegat 32 i se n'han acceptat cinc renuncies. De la segona se n'han concedit 47 (els 3.000 euros sobrants s'han destinat a la primera modalitat), se n'han exclòs 9 i se n'han denegat 2. De la tercera se n'han concedit 62, se n'han exclòs 4 i se n'han denegat 8.

Es demana la compatibilitat amb les beques del Govern

La consellera de Cultura, Educació i Patrimoni, Sara Ramón, va donar compte al darrer Consell Executiu del Consell Insular d'una carta remesa al Conseller balear d'Educació, Martí March, per demanar-li que faci compatibles les beques que atorga el Govern de les Illes Balears amb les insulars. "Creiem que havent-hi partides disponibles, no és de justícia que es faci retornar diners a famílies d'Eivissa perquè un cop atorgades ambdues ajudes una determina que l'altra no n'és compatible. És una situació que creiem que s'ha de resoldre", ha argumentat la consellera.

 

Compartir:

Proposam

© Consell d'Eivissa
av. d'Espanya 49 . 07800 Eivissa - Illes Balears (Espanya) Telèfon: 971 19 59 00 · oac@conselldeivissa.es