Consell Insular d'Eivissa

www.conselldeivissa.es

El Consell d'Eivissa reparteix bosses de tela a canvi de bosses de plàstic a la seva campanya de Nadal

tornar Imprimir

111219 Plastic

El Departament de Gestió Ambiental del Consell Insular d'Eivissa està portant a terme la seva campanya de Nadal en els cinc municipis de l'illa d'Eivissa. Aquesta campanya consisteix a muntar una mesa informativa sobre el reciclatge en distints punts de cada municipi. Així qui s'apropi se'n podrà endur un pack amb tres bosses de reciclatge (una verda pel vidre, una blava pel paper-cartró i una groga per envasos lleugers), i bosses de tela reutilitzables a canvi de bosses de plàstic de la compra, amb la finalitat de reduir l'ús d'aquest material.

Enguany el criteri triat pels tècnics del Consell per ubicar aquestes meses informatives ha estat el de fer-ho de manera pròxima a carrers amb gran concentració de petits comerços. Dintre de la campanya ja s'ha visitat Sant Antoni de Portmany i Eivissa, i aquesta setmana, fins el 13 de desembre, els tècnics visiten Santa Eulària des Riu.

Així, avui mateix se'ls pot trobar al Passeig de s'Alamera, entre les 9 del matí i les 14 hores i a la tarda de 17 a 19 hores. El dijous dia 12 i el divendres dia 13, a Es Mercat de Santa Eulària, en el mateix horari, s'instal·larà la mateixa mesa.

Durant la setmana Europea de Residus, en una acció similar, ambulant pels cinc municipis d'Eivissa, el Consell d'Eivissa va canviar 2.500 bosses de plàstic per bosses de tela d'ús permanent, de les que 600 es van repartir en poc de més 2 hores al Mercat Nou d'Eivissa. 

 

Compartir:

Proposam

© Consell d'Eivissa
av. d'Espanya 49 . 07800 Eivissa - Illes Balears (Espanya) Telèfon: 971 19 59 00 · oac@conselldeivissa.es