Consell Insular d'Eivissa

www.conselldeivissa.es

Modificacions en quatre lÝnies de transport p˙blic amb motiu de la Cursa de s'Indiot

tornar Imprimir

Fašana Consell

Quatre lÝnies de transport p˙blic patiran modificacions diumenge que ve, dia 15 de desembre, amb motiu de la celebraciˇ d'una nova ediciˇ de la Cursa de s'Indiot de ciclisme en ruta. Es tracta de la L13, L12A, L12B i L50, que comparteixen recorregut amb la versiˇ cicloesportiva de l'esdeveniment.

La Cursa de s'Indiot estÓ organitzada pel Consell d'Eivissa, amb la direcciˇ tŔcnica de Ibiza Blue Challenge, i tindrÓ una participaciˇ de prop de 500 esportistes, entre la versiˇ cicloesportiva (50 km), la cicloturista (20 km) i la reservada a les categories inferiors i esportistes adaptats. Les sortides seran a partir de les 10 hores al costat de l'CEIP S'Olivera, on tambÚ hi haurÓ la lÝnia de meta.

LÝnies afectades:

Ě Pel que fa a la L13 Eivissa-Santa EulÓria, s'anulĚlarÓ la sortida des de Vila a les 9.55 hores i des de Santa EulÓria a les 10.15 hores.

Ě A la L16 Santa EulÓria-Sant Carles s'anulĚlarÓ la sortida prevista a les 10.25 hores per la coincidŔncia horÓria amb el tancament de la cursa en el tram entre la Vila des Riu i la rotonda de ses Mines.

Ě Pel que fa a la L12A i L12B, totes dues amb un recorregut circular que discorre per es Puig d'en Valls i el camÝ vell de Sant Mateu, poden patir retards en la sortida (entre les 10.10 i les 10.20 hores) al coincidir amb la carrera, encara que no serÓ necessari anulĚlar cap servei. Les dues lÝnies es podrien veure afectades entre les 11 i les 11.30 hores, al coincidir amb la finalitzaciˇ de s'Indiot.

Ě La prova tambÚ tindrÓ incidŔncia a la L50 Es Gorg-Eivissa-Puig d'en Valls. En aquest cas, es veurÓ afectada a la sortida i arribada, pel que no es farÓ el circuit entre l'aparcament de GESA en circulaciˇ per es Puig d'en Valls i s'Olivera dels serveis de les 9.30 i 10 hores (sortida ) i de les 11 i les 11.30 hores (arribada).

Els talls al trÓnsit rodat seran parcials i la circulaciˇ s'anirÓ restablint a mesura que passin els ciclistes, que circularan en un escamot compacte. EstÓ previst un temps mÓxim de 45 minuts de tancament en els trams mÚs afectats.

El circuit serÓ el mateix que l'any 2018, amb sortida i arribada al carrer Quatre Cantons des Puig d'en Valls. Hi haurÓ tres quil˛metres de sortida neutralitzada fins a deixar enrere el poble des Puig d'en Valls en direcciˇ a Sant Rafel. DesprÚs, el pilot completarÓ un recorregut circular entre les glorietes de l'hip˛drom de Sant Rafel, l'estaciˇ de la ITV, la rotonda d'Els Cašadors, Santa EulÓria, es Canar, el camÝ de Morna i la carretera de Sant Joan.

 

Compartir:

Proposam

© Consell d'Eivissa
av. d'Espanya 49 . 07800 Eivissa - Illes Balears (Espanya) TelŔfon: 971 19 59 00 Ě oac@conselldeivissa.es