Consell Insular d'Eivissa

www.conselldeivissa.es

El grup infantil 'Pica-Pica' actuarà el proper 12 de gener al Recinte Firal d'Eivissa

tornar Imprimir

181219 Pica Pica

El grup infantil 'Pica-Pica' oferirà el diumenge 12 de gener de 2020 un concert al Recinte Firal d'Eivissa. No és el primer cop que aquest grup integrat per antics membres de 'Cantajuego' visita Eivissa, i fruit de la bona acollida que aquest grup ha tingut en la seva anterior visita, l'any 2016 també al Recinte Firal, el Departament d'Esports i Joventut ha volgut impulsar aquesta actuació com a la primera de les grans activitats per boixes, boixos i joves que el Consell Insular organitzarà al llarg de l'any.

El preu de les entrades serà de 8 euros per menors d'edat i 12 euros per adults. Les entrades es podran comprar en el marc del Diverespai, l'esdeveniment d'entreteniment i jocs que el Consell Insular d'Eivissa impulsa cada Nadal al Recinte Firal. També hi haurà venda a taquilla el mateix dia de l'espectacle. L'aforament màxim serà de 1.000 persones.

Pica-Pica va néixer a Madrid fa ara 8 anys, i han guanyat popularitat entre els més menuts gràcies als seus divertits espectacles de música i teatre, que conjuguen humor amb cançons de sempre per tal de fomentar la creativitat i les habilitats socials dels més petits.

Nacho Bombín, Emi Bombón i Belén Pelo de Oro, reconeguts per haver set components de 'Cantajuego', són ara els vesins d'un pati molt particular en el que tot pot passar. Les seves aventures acaben sempre amb un somriure d'orella a orella i una cançó per ballar amb amics i família. 

 

Descargar archivo

181219 Cartell Pica Pica
Tipus d'arxiu: PDF |

Compartir:

Proposam

© Consell d'Eivissa
av. d'Espanya 49 . 07800 Eivissa - Illes Balears (Espanya) Telèfon: 971 19 59 00 · oac@conselldeivissa.es