Consell Insular d'Eivissa

www.conselldeivissa.es

El Consell d'Eivissa inicia el pla director 'Ibiza Smart Island'

tornar Imprimir

Façana Consell

El Consell d'Eivissa ha iniciat el pla director 'Ibiza Smart Island', que marcarà els objectius i les necessitats reals que tindrà aquest projecte de cara als propers cinc anys. Segons ha manifestat el conseller d'Innovació, Transparència, Participació i Transports, Javier Torres, el pla permetrà "portar un ordre de prioritats d'acord a les necessitats reals dels ciutadans de l'illa".

Així mateix, el vicepresident segon de la institució ha afegit que aquestes iniciatives es concretaran mitjançant reunions amb les empreses privades i les administracions públiques. "Són els fonaments que s'han de fer abans del projecte definitiu Smart Island, per saber a on volem arribar en aquest període 2020-2025. S'ha realitzat un important treball de reflexió sobre les necessitats de l'illa, que han quedat plasmades en dues propostes presentades a RED.ES en les seves convocatòries d'Illes Intel·ligents i Destinacions Turístiques Intel·ligents (DTI). Disposem de l'oportunitat de fer un pas més enllà i estendre aquesta anàlisi per recollir les necessitats de l'illa i les seves institucions i determinar les solucions tècniques", ha apuntat Torres.

Territori innovador i sostenible

El pla director ibiza Smart Island busca transformar l'illa en un territori innovador, sostenible i d'una alta qualitat de vida per al ciutadà i al visitant. Així mateix, la iniciativa busca analitzar els desafiaments d'Eivissa perquè també identifiqui les seves oportunitats de transformació i definir el seu pla d'implementació.

Cal recordar que els pressupostos del Consell d'Eivissa per al 2020 recullen una partida de gairebé 1,2 milions euros per al projecte Smart Island.

 

Compartir:

Proposam

© Consell d'Eivissa
av. d'Espanya 49 . 07800 Eivissa - Illes Balears (Espanya) Telèfon: 971 19 59 00 · oac@conselldeivissa.es