Consell Insular d'Eivissa

www.conselldeivissa.es

El Consell d'Eivissa sol·licita al Govern més recursos per millorar el transport públic

tornar Imprimir

080120 Transport

El Consell d'Eivissa ha sol·licitat al Govern més recursos per millorar el transport públic a l'illa. Així ho ha traslladat el conseller d'Innovació, Participació, Transparència i Transports, Javier Torres, al conseller balear de Mobilitat i Habitatge, Marc Pons en una reunió mantinguda a la seu de la màxima institució insular. A la trobada, a la que també han assistit el director insular de Transports, Roberto Algaba, i el director general de Mobilitat i Transport Terrestre, Jaume Mateu, s'ha parlat de l'estat del Pla de Transports d'Eivissa (PISTRVC) i la preocupació de la institució insular sobre alguns sobrecostos com l'ús de l'estació CETIS, que suposa més d'un milió d'euros a l'any.

"Estem treballant amb Vila per revisar les tarifes. Des del Govern han estat sensibles amb l'infrafinançament que pateixen les illes menors i treballarem de manera conjunta perquè es puguin compensar aquest tipus de situacions. Seguirem mantenint reunions periòdiques per estudiar les necessitats de l'illa tant en mobilitat com en recursos econòmics", ha indicat Javier Torres.

Així mateix, s'han posat sobre la taula alguns assumptes com el decret del Transport Marítim i la situació de les empreses que realitzen excursions marítimes. En aquest sentit, el vicepresident segon del Consell d'Eivissa ha recordat que ja van mostrar públicament el seu suport a les empreses eivissenques i en què hauria de buscar-se una solució intermèdia a la prohibició de l'accés al port de la Savina. "Estem segurs que es trobarà una fórmula que pugui acontentar tothom", ha afegit Torres.

D'altra banda, el Consell d'Eivissa col·laborarà amb el Govern perquè la nova llei de mobilitat sostenible reculli les necessitats i particularitats de l'illa i ha mostrat el seu interès en el desenvolupament d'una nova aplicació autonòmica que s'implantarà en el servei públic del taxi i que realitzarà les primeres proves pilot a Palma i l'illa d'Eivissa.

 

Compartir:

Proposam

© Consell d'Eivissa
av. d'Espanya 49 . 07800 Eivissa - Illes Balears (Espanya) Telèfon: 971 19 59 00 · oac@conselldeivissa.es