Consell Insular d'Eivissa

www.conselldeivissa.es

El Consell d'Eivissa enllesteix l'obertura d'un alberg d'emergència a sa Blancadona

tornar Imprimir

190320 Blancadona

El Consell Insular d'Eivissa està enllestint la contractació de la gestió d'un alberg provisional per donar servei durant tota la fase de desenvolupament de la COVID-19 d'acollida a persones sense sostre al pavelló insular de sa Blancadona. Es tracta d'una mesura que havia estat anunciada pel president del Consell Insular d'Eivissa durant aquesta setmana i que restava a l'espera de tenir els equips humans necessaris per poder donar un correcte servei als usuaris. Amb aquesta darrera passa la seva posada en marxa està prevista en qüestió de dies.

La instal·lació consisteix en l'habilitació de 30 llits, ampliables a 50, amb tauleta, taquilla tancada amb clau, i cadira per a us unipersonal. Es separarà als usuaris entre homes i dones. Tindran accés a menjar, banys i dutxes. Els agents socials i cossos i forces de seguretat seran els encarregats de fer arribar als usuaris que vulguin fer-ne us.

Encara que s'esperen les indicacions del 061, el Departament de Benestar Social del Consell d'Eivissa ha habilitat un espai separat per si hi hagués un cas de sospita de qualsevol malaltia infecciosa. A més, s'estan acabant de gestionar totes les mides de seguretat per al personal que se'n farà càrrec d'aquest servei.

Cessions de material a l'Hospital Can Misses

Per altra banda el president del Consell d'Eivissa, Vicent Marí, ha explicat les cessions de material que el Consell d'Eivissa ha fet a l'Hospital Can Misses per poder habilitar l'antic edifici com a hospital. En total s'han cedit quatre taules amb cadires, tres armaris, set ordinadors i quatre impressores. A més hi ha prevista la compra d'electrodomèstics.

Des del Consell d'Eivissa es vol agrair enormement a tot el sector privat de l'illa que, en aquests moments tan complexos, no han dubtat en mostrar tota la seva solidaritat oferint mobiliaris, transports i espais tan per aquests recursos com per altres que es facin necessaris.

 

Compartir:

Proposam

© Consell d'Eivissa
av. d'Espanya 49 . 07800 Eivissa - Illes Balears (Espanya) Telèfon: 971 19 59 00 · oac@conselldeivissa.es