Consell Insular d'Eivissa

www.conselldeivissa.es

El Consell demana més de 12.200 unitats de material de protecció sanitària per Benestar Social i Transports

tornar Imprimir

Façana Consell

El Consell Insular d'Eivissa, a través del Departament de Benestar Social i del de Transport, han elevat al Govern de les Illes Balears i al Govern de l'Estat un total de 12.284 unitats de material de protecció sanitària entre mascaretes, guants, bates, guants, capells, ulleres i peücs.

D'una banda Benestar Social ha centralitzat la petició de tots els centres sociosanitaris de l'illa d'Eivissa, sigui quina sigui la seva titularitat, en total 13 centres: Sa Residència, Hospital Residència Assistida Cas Serres, Can Blai, Sa Serra, Can Raspalls, Reina Sofia, SAD Domus, SAD Eivissa, SAD Santa Eulària, SAD Sant Antoni, SAD Sant Josep i SAD Sant Joan.

Concretament s'han demanat 873 mascaretes FPP2/3, 2.326 mascaretes QX, 1.825 bates impermeables, 2.783 parells de guants, 1.485 capells XQ, 217 ulleres protectores i 690 peücs. Aquestes són les necessitats que els professionals estimen per només una setmana de feina.

Transport demana casi 2.085 mascaretes pels professionals d'Eivissa

D'altra banda el Departament de Transport ha demanat a la delegació del Govern central i al Govern balear un total de 2.085 mascaretes per permetre als professionals "treballar amb la màxima seguretat front a l'expansió de la pandèmia del COVID-19". Des del Consell Insular s'han mantingut contactes durant tota la setmana amb diferents agents del sector per conèixer el nombre de professionals susceptibles de necessitar una mascareta a l'illa.

"Estam parlant d'un sector clau per la població dins d'aquesta crisi sanitària i és necessari que treballin amb les màximes garanties", ha explicat el vicepresident segon i conseller insular de Participació, Transparència, Innovació i Transports, Javier Torres, qui també ha matisat que s'ha inclòs al sector del taxi malgrat que les competències són municipals. "El nostre compromís és total amb tots els professionals del sector, inclús amb els taxistes".

En aquest sentit, segons xifres facilitades pel sector, l'illa consta amb 1.700 conductors dedicats al transport de mercaderies, 300 taxistes, 65 conductors d'empreses d'autobusos que realitzen transport públic, 50 autoritzacions de VTC i 20 conductors en actiu en temporada baixa.

 

Compartir:

Proposam

© Consell d'Eivissa
av. d'Espanya 49 . 07800 Eivissa - Illes Balears (Espanya) Telèfon: 971 19 59 00 · oac@conselldeivissa.es