Consell Insular d'Eivissa

www.conselldeivissa.es

Eivissa acollirà la primera 'House Challenge' per promoure l'activitat física durant l'Estat d'Alarma

tornar Imprimir

250320 House

Ibiza Blue Challenge i el Consell d'Eivissa portaran a terme aquest diumenge 29 de març el 'House Challenge', la primera competició esportiva pensada per promoure l'activitat física durant l'Estat d'Alarma. La inscripció és gratuïta i podran participar des de casa els majors de dos anys d'edat.

Els participants hauran d'enfrontar-se a un circuit composat per 10 fases pel qual s'empraran elements quotidians com caixes de sabates, cadires, paper de vàter o cartrons de llet, entre d'altres. "És una nova prova que mescla l'oci i l'activitat física. La idea és que cada un munti a casa seva el seu propi circuit i que, segon les instruccions que els facilitarem, es cronometri i ens faci arribar el seu temps final. La base és l'honestedat de tots i el joc net. Després, amb totes les dates, elaborarem unes classificacions en cinc categories diferents i haurà una entrega de premis un cop hagi finalitzat l'Estat d'Alarma", ha explicat l'organitzador de l'esdeveniment Juan José Serra.

Per la seva banda el conseller d'Esports i Joventut, Salvador Losa, ha explicat que "aquesta prova s'emmarca en una sèrie d'accions que des del Departament d'Esports estam preparant per què ningú es quedi quiet mentre duri l'Estat d'Alarma. Aquest mateix cap de setmana a través de les xarxes socials del Consell d'Eivissa començarem a difondre alguns exercicis que el personal del gimnàs de Es Raspallar ha preparat per tota la família, i aquesta prova és un al·licient més per aixecar-se del sofà".

L'esdeveniment es celebrarà el diumenge i els participants podran facilitar els seus resultats fins les 19 hores. Tots els detalls de l'esdeveniment, així com la inscripció es poden consultar a https://sportmaniacs.com/c/house-challenge.

 

Compartir:

Proposam

© Consell d'Eivissa
av. d'Espanya 49 . 07800 Eivissa - Illes Balears (Espanya) Telèfon: 971 19 59 00 · oac@conselldeivissa.es