Consell Insular d'Eivissa

www.conselldeivissa.es

El Consell d'Eivissa entrega el primer dels premis del concurs de producte local que es porta a terme aquestes setmanes de confinament

tornar Imprimir

200420 C. Mayans

El Departament de Medi Rural i Marí del Consell Insular d'Eivissa ha entregat el primer dels dos premis que ha sortejat en el marc de la campanya de promoció del producte local que es porta a terme en les xarxes socials del Consell Insular, d'Eivissa Sabors i en diferents mitjans de comunicació local.

El primer premi entregat, corresponent al segon sorteig que es va realitzar, ha estat entregat a Carmen Mayans, que va participar pujant a les xarxes una foto del cuinat que havia realitzat amb producte d'aquí i que és un plat típic i simbòlic de la Setmana Santa a Eivissa.

La guanyadora ha obtingut un lot de productes valorat en 30€ que ha estat lliurat a domicili per la botiga Can Ros que ha fet entrega d'un pollastre pagès, hamburgueses de pollastre pagès, una sobrassada, un formatge tendre de cabra 'Ses Cabretes' i unes mongetes tendres. "Estic molt agraïda pel lot de 30€ en producte eivissenc que hem pogut gastar a la nostra carnisseria habitual, a Can Ros", ha declarat Carmen Mayans un cop rebut el premi.

Demà dimarts, 21 d'abril es realitzarà un nou sorteig setmanal de productes d'Eivissa entre els participants que hagin compartir una fotografia d'un plat elaborat amb les receptes de la setmana o amb els productes de la setmana. Tothom està convidat a participar!

 

Compartir:

Proposam

© Consell d'Eivissa
av. d'Espanya 49 . 07800 Eivissa - Illes Balears (Espanya) Telèfon: 971 19 59 00 · oac@conselldeivissa.es