Consell Insular d'Eivissa

www.conselldeivissa.es

El Consell d'Eivissa comença les obres d'adequació d'un nou pavelló per Menors al recinte de Sa Coma

tornar Imprimir

270420 Menors

Els departaments de Benestar Social i de Presidència del Consell Insular d'Eivissa han donat començament avui a les obres d'adequació del pavelló 208 de Sa Coma que ha de servir per adaptar el servei a les necessitats actuals i oferir un espai més amable al Servei de Menors del Consell d'Eivissa que ara mateix ocupa l'edifici contigu, el Centre Pare Morey.

Les obres tenen una durada prevista de tres mesos i un cost de 283.011,15 euros amb IVA inclòs. L'empresa que s'encarregarà de les obres és l'entitat mercantil Excavaciones Cotxu S.L.

Amb aquestes obres es pretén donar una solució a la situació que es va donar l'estiu passat, quan l'arribada de menors estrangers no acompanyats va crear diferents tipologies d'usuaris que presentaven necessitats diferenciades. Ho farà gràcies a l'habilitació de tres espais que es destinaran a dormitoris amb capacitat per 4 persones cada un. En total aquestes instal·lacions podran acollir a 12 menors. A més l'edifici comptarà amb banys adaptats, cuina, zones comunes i d'esbarjo. "Són unes obres molt necessàries per donar un servei com toca als menors dels què el Consell Insular n'és el tutor legal. Esperam que en uns mesos puguin ser una realitat", ha explicat el president Vicent Marí que avui ha visitat l'inici de les obres.

Per la seva banda la consellera Carolina Escandell ha explicat que "la arribada de menors no acompanyats l'estiu passat va fer palesa la necessitat d'adaptar el servei així com ajustar els espais que cada menor necessita en cada cas. La voluntat és donar una resposta ràpida a la situació actual mentre es treballa en un nou centre de menors que atengui totes les necessitats presents i futures i que sigui una instal·lació definitiva i perdurable".

 

Compartir:

Proposam

© Consell d'Eivissa
av. d'Espanya 49 . 07800 Eivissa - Illes Balears (Espanya) Telèfon: 971 19 59 00 · oac@conselldeivissa.es