Consell Insular d'Eivissa

www.conselldeivissa.es

Consell y Govern se reunen para tratar los presupuestos generales para el próximo año

tornar Imprimir

131118 Bosó - Pressuposts

Eivissa, 18 de novembre de 2013.

El president del Consell Insular d'Eivissa, Vicent Serra, s'ha reunit aquest matí amb el conseller d'Hisenda i Pressuposts del Govern de les Illes Balears, José Vicente Marí, amb motiu de la presentació de les línies principals del Projecte de Llei Pressuposts Generals de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears per al proper any. A la reunió també han estat presents el conseller d'Economia i Hisenda del Consell Insular, Álex Minchiotti, i el director general de Pressuposts i Finançament del Govern, Antoni Costa.

El president del Consell ha explicat que el motiu de la reunió era el "d'anar puntualitzant diversos temes de cara a 2014, tractar temes de gestió i coordinació entre les dos institucions i atendre les demandes dels empresaris i sindicats d'Eivissa". A més, ha afegit que els pressuposts "estan en la línia de la recuperació econòmica que ja s'està donant a la nostra illa i que també viu la institució insular".

Serra ha destacat dos "temes fonamentals" com el Consorci Sociosanitari, "una gestió nefasta de la passada legislatura socialista que el mateix equip de govern va reconèixer" i l'eliminació del deute històric amb el Govern durant aquesta legislatura, que "compta amb el compromís i l'acord parlamentari". En aquest sentit, Serra ha lamentat l'estat econòmic en què es va rebre aquest Consell Insular "malgrat que els responsables polítics presumien de sous i realment hi havia un deute importantíssim".

Finalment, el president ha manifestat la seua voluntat que el Consell Insular compti amb "una base sòlida que es va implantant de forma progressiva i coherent".

Per la seua banda, Marí ha explicat que els pressuposts van en la línia de "consolidar el creixement de les nostres illes i permetre garantir els nostres serveis públics essencials en matèria d'educació, salut i serveis socials". El conseller del Govern ha assegurat que "donat el compromís del Govern", els pagaments de 2013 destacaran respecte altres anys i ha recordat el seu compromís de liquidar el deute històric amb el Consell durant la present legislatura.

 

Compartir:

Proposam

© Consell d'Eivissa
av. d'Espanya 49 . 07800 Eivissa - Illes Balears (Espanya) Telèfon: 971 19 59 00 · oac@conselldeivissa.es