Consell Insular d'Eivissa

www.conselldeivissa.es

El Consell Insular d'Eivissa ja ha publicat totes les convocatòries d'ajudes a l'Esport base per l'any 2020

tornar Imprimir

240420 Foto Noticia Generica

El departament d'Esports del Consell d'Eivissa ja ha publicat totes les convocatòries d'ajudes a l'Esport base per l'any 2020 tal i com ha explicat el conseller executiu Salvador Losa a tots els Clubs de l'illa per mitjà d'una carta. En total el Consell ha convocat ajudes per valor de 745.000 euros que han estat publicades al llarg del mes d'abril en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB).

Les ajudes que s'han publicat son Ajudes econòmiques individuals dirigides a la formació tècnica esportiva, als èxits esportius, a l'estada d'esportistes en centres de tecnificació o centres d'alt rendiment i a la pràctica d'esport adaptat per a l'any 2020 per valor de 100.000 euros, i que per primer cop preveu ajudes específiques per als desplaçaments i estades en campionats d'Espanya i per l'adquisició de material específic per la pràctica de l'esport adaptat. També s'han publicat les Ajudes a entitats esportives sense ànim de lucre per al manteniment de la seua activitat esportiva a l'illa d'Eivissa durant el període de l'1 d'octubre de 2017 al 31 de desembre de 2019 per valor de 150.000 euros. Són unes ajudes que no s'havien publicat des de la temporada 17/18. També s'han publicat les Ajudes per al desenvolupament de programes de seguiment esportiu a l'illa d'Eivissa durant l'any 2020, i les Ajudes econòmiques a entitats esportives sense ànim de lucre per a l'organització d'esdeveniments esportius d'àmbit nacional i/o internacional a l'illa d'Eivissa, la participació en lligues d'àmbit nacional i la participació en campionats d'Espanya per valor de 345.000 euros.

En el seu escrit el conseller Losa recorda que "encara que la pandèmia de la COVID-19 ha fet passar l'activitat esportiva a segon pla, el món de l'esport no ha de renunciar a jugar un paper actiu en la solució d'aquesta crisi", recordant que "s'ha posat a disposició del departament de Benestar Social el pavelló esportiu de sa Blanca Dona per utilitzar-lo com a alberg provisional per a persones sense un lloc a on viure".

Finalment el conseller ha recordat que "fins la finalització de l'estat d'alarma no començaran a comptar els terminis de presentació", comprometent-se a "comunicar des del departament de l'obertura dels mateixos". 

 

Compartir:

Proposam

© Consell d'Eivissa
av. d'Espanya 49 . 07800 Eivissa - Illes Balears (Espanya) Telèfon: 971 19 59 00 · oac@conselldeivissa.es