Consell Insular d'Eivissa

www.conselldeivissa.es

El Consell d'Eivissa facilita l'accés a Internet a estudiants de Primària i Secundària de més de 300 famílies de l'illa

tornar Imprimir

290420 Targetes SIM

El Consell Insular d'Eivissa facilitarà la connexió a Internet als estudiants de Primària i Secundària, més de 300 famílies de l'illa, perquè puguin finalitzar el curs amb normalitat davant les mesures adoptades per fer front l'emergència sanitària del coronavirus. La iniciativa, coordinada pels departaments d'Educació i Innovació amb la delegació d'Educació del Govern de les Illes Balears, cedirà 320 targetes SIM gratuïtes que oferiran fins a 60 Gb de connexió de dades per utilitzar amb qualsevol dispositiu mòbil.

La consellera de Cultura, Educació i Patrimoni, Sara Ramón, ha destacat la importància que tindran aquestes targetes SIM "per no deixar enrere ningú i oferir a tots els al·lots i al·lotes d'Eivissa les mateixes possibilitats". "Serà una ferramenta que els permetrà seguir telemàticament les classes durant aquest final de curs i seguir el mateix ritme dels seus companys", ha afegit Sara Ramón.

Se'n beneficiaran fins a 157 llars del municipi d'Eivissa, 53 de Sant Antoni de Portmany, 46 de Santa Eulària des Riu, 32 de Sant Joan de Labritja i 30 de Sant Josep de sa Talaia. La cessió serà efectiva fins que les mesures preses durant l'Estat d'Alarma impedeixi als escolars tornar als centres educatius.

Per la seva banda, el conseller d'Innovació, Participació, Transparència i Transports, Javier Torres, ha destacat la tasca del Consell Insular d'Eivissa malgrat no tenir competències en matèria d'Educació: "Volem exercir aquest paper d'entitat coordinadora entre els ajuntaments i el Govern balear. Per això ens hem posat en contacte amb les empreses de telecomunicacions per a oferir una solució als nostres estudiants que no tenen la possibilitat de connectar-se a Internet per diferents motius. D'aquesta manera, les famílies podran resoldre aquest problema i seguir amb les classes amb la màxima normalitat possible", ha apuntat Torres.

Sara Ramón i Javier Torres han fet entrega de les targetes SIM a la delegada territorial d'Educació a les Pitiüses, Margalida Ferrer. El material el repartiran a les famílies a partir d'aquest dimecres els policies tutor i els centres escolars.

 

Compartir:

Proposam

© Consell d'Eivissa
av. d'Espanya 49 . 07800 Eivissa - Illes Balears (Espanya) Telèfon: 971 19 59 00 · oac@conselldeivissa.es