Consell Insular d'Eivissa

www.conselldeivissa.es

El Consell d'Eivissa impulsa el programa de formació 'Reinventa' per la transformació digital d'empreses i emprenedors

tornar Imprimir

050520 Foto noticia generica

El Consell d'Eivissa impulsa el programa de formació 'Reinventa' per ajudar en la transformació digital al petit comerç local i emprenedors. Fins a 150 empreses de l'illa es podran beneficiar d'aquesta primera fase de la iniciativa, que començarà el pròxim 11 de maig i que estarà dirigida per l'empresa Akammedia. La formació serà telemàtica i tindrà una duració aproximada d'un mes i mig.

El conseller de Participació, Transparència, Innovació i Transports, Javier Torres, ha assegurat que la crisi sanitària derivada de la Covid-19 ha posat de manifest que les empreses necessiten "més que mai" ser competitives al món digital i "aprofitar totes les possibilitats que ofereixen les noves tecnologies de la informació i la comunicació". "A l'illa d'Eivissa tenim un teixit empresarial potent i amb molta capacitat. És molt important que els nostres empresaris i autònoms apostin per la innovació com a via per guanyar competitivitat", ha afegit Torres.

El programa, que serà totalment gratuït, oferirà tutories generals i personalitzades i farà especial èmfasi en la formació dels equips i la recerca d'eines i processos adients per cada cas. "L'objectiu es que cada participant tingui un full de ruta perquè la seva empresa tingui les màximes garanties de competitivitat al món digital, més encara en aquests moments de màxima dificultat per al nostre entramat empresarial", ha explicat el director d'Akammedia i expert en innovació i transformació digital d'empreses, Carlos Urioste.

Als cursos online es tractaran qüestions com la recerca de feina digital, la creativitat i la innovació, xarxes socials, tècniques de venda, eines i formació pel teletreball, sistemes de reunions virtuals, tractament i seguretat de dades, reputació digital, estratègia de marca i posicionament a Google, entre d'altres.
Les empreses interessades en formar part d'aquest primer programa d'ajuda a la digitalització poden accedir al web programareinventa.com o sol·licitar informació mitjançant el correu electrònic reinventa@akammedia.com

 

Compartir:

Proposam

© Consell d'Eivissa
av. d'Espanya 49 . 07800 Eivissa - Illes Balears (Espanya) Telèfon: 971 19 59 00 · oac@conselldeivissa.es