Consell Insular d'Eivissa

www.conselldeivissa.es

El Consell d'Eivissa promociona la producció cultural de l'illa a través de la plataforma 'Eivissa Cultural'

tornar Imprimir

050520 Foto noticia generica

El departament de Cultura, Educació i Patrimoni del Consell d'Eivissa ha creat la plataforma en línia Eivissa Cultural, un portal web amb l'objectiu d'obrir una finestra a la producció cultural de l'illa. Es tracta d'un web en progrés que acollirà iniciatives, produccions i esdeveniments del sector cultural i artístic, vinculant i donant suport a l'economia cultural i creativa de l'illa.

"Eivissa Cultural és un espai de trobada cultural" ha explicat la consellera de Cultura Sara Ramón. "Inicialment presentem contingut audiovisual d'arts escèniques i musicals sorgits per l'estat d'alarma a causa de la Covid-19 i la impossibilitat de presentar esdeveniments culturals, especialment concerts i actuacions amb públic i en directe. Eivissa Cultural possibilita i ajuda econòmicament a que els artistes eivissencs difonguin les seves obres, promocionar i visualitzar produccions realitzades o novetats".

Aquest portal cultural implementarà gradualment nous continguts i permetrà impulsar millor i més fàcilment les iniciatives culturals públiques i privades que es creen a Eivissa i la seua inclusió en una plataforma col·laborativa d'abast insular, nacional i internacional, i oferirà en el futur tota la programació cultural del Consell, de la resta d'institucions i dels diferents sectors culturals i creatius. Aquesta plataforma que ja engega els primers vídeos presentats i s'ofereix a tot el sector, s'ha fet arribar a l'Associació de Músics d'Eivissa i es confia en poc dies rebre i ampliar a multitud de propostes.

Per poder participar-hi solistes o grups han de presentar gravacions de concerts en directe o estudi realitzades abans o durant el confinament, la duració de les gravacions serà aproximadament d'entre 3 i 7 minuts. El Consell no sols possibilita la promoció i visibilitat sinó que també farà una aportació econòmica d'un mínim de 195 € i un màxim de 395 € (IVA inclòs).

Tota la informació, bases i requisits estan a la web eivissacultural.es

"La situació sanitària conseqüència de la COVID-19 i l'estat d'alarma ha afectat greument la programació cultural del Consell d'Eivissa prevista per a l'any 2020. Davant aquesta situació ens hem vist en la necessitat de re programar, aplaçar i posposar activitats, modificar i prorrogar dates i proposar alternatives" ha assenyalat Ramon.

Així, s'han oferit en xarxa propostes culturals i patrimonials, documentals, vídeos, publicacions i documents des del Museu Etnogràfic de Can Ros, de l'Arxiu d'Imatge i So, recitals poètics, propostes de la Biblioteca Pública Insular de la plataforma eBiblio Balears, l'oferta de 20.000 pel·lícules a eFilm, llibres electrònics, ... "I ara, seguim oferint fórmules alternatives a les activitats presencials com aquesta plataforma Eivissa Cultural que esperem, tingui una bona acollida entre els creadors i productors de la nostra illa".

 

Compartir:

Proposam

© Consell d'Eivissa
av. d'Espanya 49 . 07800 Eivissa - Illes Balears (Espanya) Telèfon: 971 19 59 00 · oac@conselldeivissa.es