Consell Insular d'Eivissa

www.conselldeivissa.es

El Consell d'Eivissa comença el concurs #LAVIDAISLADOS per dinamitzar la marca turística de l'illa

tornar Imprimir

060520 lavidaislados

El departament de Turisme del Consell d'Eivissa ha iniciat avui el concurs de xarxes socials #LAVIDAISLADOS amb el què residents i potencials turistes poden guanyar nombrosos premis, entre els que es troben dinars i sopars, estàncies a hotels de l'illa, i experiències com excursions o visites culturals.

El mètode de participació és molt senzill: basta amb penjar una foto o un vídeo d'un moment anecdòtic de com ha estat l'aïllament als nostres domicilis etiquetant a Ibiza Travel a Instagram o a Facebook amb el hashtag #lavidaislados. Tots els participants accediran al sorteig dels premis.

A més, participar pot servir per convertir-se en un dels protagonistes de la campanya de promoció turística d'Eivissa que s'iniciarà un cop avanci la desescalada.

El director insular de Turisme d'Eivissa, Juan Miguel Costa, ha explicat que "amb aquesta campanya es pretén, en una primera instància dinamitzar la marca 'Ibiza.travel' arreu de les xarxes socials. El sector està molt implicat com demostra el fet que tinguem una enorme quantitat de regals d'enorme qualitat. Val la pena participar per poder accedir a un d'ells, però és què a més, és una manera divertida d'ajudar al principal motor econòmic de la nostra illa, el turisme".

El concurs romandrà actiu fins a final de mes i l'únic requisit per participar és ser major de 18 anys o menor amb permís del tutor i disposar de compte de Facebook o de compte d'Instagram. Els guanyadors es coneixeran en setembre.

 

Compartir:

Proposam

© Consell d'Eivissa
av. d'Espanya 49 . 07800 Eivissa - Illes Balears (Espanya) Telèfon: 971 19 59 00 · oac@conselldeivissa.es