Consell Insular d'Eivissa

www.conselldeivissa.es

La ITV m˛bil del recinte firal d'Eivissa comenšarÓ a donar servei el 22 de maig

tornar Imprimir

200520 ITV

El Consell d'Eivissa informa que les dues lÝnies m˛bils per a la Inspecciˇ TŔcnica de Vehicles (ITV) situades al Recinte de Fires i Congressos d'Eivissa comenšaran a operar divendres vinent, dia 22 de maig. Aquest servei estava llest per operar el passat 17 de marš, per˛ va quedar ajornat a causa de la declaraciˇ de l'Estat d'Alarma per part del Govern d'Espanya.

La cita per a les inspeccions es podrÓ solĚlicitar a travÚs del telŔfon 971 195 906 i, a partir de dilluns vinent, al web itv.conselldeivissa.es. De moment no estÓ habilitada la plataforma de pagament virtual i es realitzarÓ exclusivament amb targeta bancÓria.

L'ITV provisional donarÓ servei fins a 120 turismes al dia de dilluns a divendres en torn de matÝ i tarda (de 8 a 14 hores i de 16 a 20 hores).

D'altra banda, la mÓxima instituciˇ insular estÓ preparant un pla de xoc amb horari ampliat a Vila i Santa Gertrudis per a reduir la llista d'espera.

L'empresa Itevebasa va guanyar el concurs p˙blic, al que es varen presentar cinc empreses, amb una oferta de 735.534,20 euros. La concessiˇ administrativa contempla un perÝode d'un any, que serÓ prorrogat anualment fins a un mÓxim de quatre anys.

El Consell d'Eivissa recorda que el Ministeri de Sanitat ha establit una pr˛rroga per la validesa del certificat de la inspecciˇ tŔcnica peri˛dica de vehicles durant l'estat d'alarma.

 

Compartir:

Proposam

© Consell d'Eivissa
av. d'Espanya 49 . 07800 Eivissa - Illes Balears (Espanya) TelŔfon: 971 19 59 00 Ě oac@conselldeivissa.es