Consell Insular d'Eivissa

www.conselldeivissa.es

Les ITV mòbils s'estrenen avui amb la intenció d'ampliar la seva capacitat per donar cabuda a les cites no ateses durant l'estat d'alarma

tornar Imprimir

220220 ITV móvils

El president del Consell Insular d'Eivissa, Vicent Marí, i el vicepresident segon Javier Torres, acompanyats del director insular de Transports, Roberto Algaba, han visitat avui les noves instal·lacions de les ITV mòbils que per primera vegada han entrat en funcionament aquest matí. Tant Marí com Torres han coincidit en assegurar que aquest fet "és una bona notícia". El conseller Javier Torres ha concretat què "després de tants d'anys amb una ITV amb mesos i mesos amb llista d'espera, aquesta situació s'alleujarà".

Aquesta ampliació de servei havia d'entrar en marxa el passat 17 de març i no ho va poder fer per mor de les limitacions pròpies de l'estat d'alarma. Va ser atorgada mitjançant concurs públic a l'empresa ITEVEBASA per un import de 735.534,20 € (IVA no inclòs) i el seu horari inicial és de 8 a 14 hores al matí i de 16 a 20 hores a la tarda.  En aquest període hi treballen un total de 8 mecànics dividits en 4 torns, amb capacitat d'atendre uns 120 vehicles diaris.

Encara així el president Vicent Marí ha anunciat què "ara hem d'atendre totes les cites que no han pogut passar la ITV durant l'estat d'alarma i per això farem un pla de xoc augmentant les hores que inicialment anava a estar en marxa aquesta ampliació de servei".

El conseller Javier Torres ha explicat què la capacitat de l'estació de Santa Gertrudis és de 90.000 cites anuals i que a hores d'ara se'n demanen 120.000. "Aquesta estació mòbil assumirà aquestes cites per les que no hi ha capacitat", ha explicat Torres. Finalment, Marí ha recordat que un cop resolt el problema de les llistes d'espera "s'ha d'anar treballant en la segona ITV fixa d'Eivissa".

 

Compartir:

Proposam

© Consell d'Eivissa
av. d'Espanya 49 . 07800 Eivissa - Illes Balears (Espanya) Telèfon: 971 19 59 00 · oac@conselldeivissa.es