Consell Insular d'Eivissa

www.conselldeivissa.es

El Consell d'Eivissa atendrÓ al p˙blic amb cita prŔvia a partir de dilluns

tornar Imprimir

220520 Web cita previa

El Consell d'Eivissa atendrÓ al p˙blic amb cita prŔvia a partir de dilluns vinent, dia 25 de maig. La mÓxima instituciˇ insular ha habilitat el portal web citaprevia.conselldeivissa.es per poder demanar torn i acudir presencialment a l'edifici del n˙mero 49 de l'avinguda d'Espanya de la Ciutat d'Eivissa.

Al web apareixeran els diferents departaments que permeten reservar cita prŔvia, aixÝ com els horaris i els dies disponibles.

Pel que respecta a l'Oficina d'Atenciˇ al CiutadÓ (OAC), s'ha habilitat un protocol sanitari per seguir durant la declaraciˇ de l'Estat d'Alarma per l'emergŔncia sanitÓria del coronavirus.

S'atendrÓ a una persona per cadascun dels nou llocs de treball habilitats en l'horari habitual (de 8.15 a 14.45 hores). AixÝ mateix, es permetrÓ l'espera de tres persones dins de l'oficina respectant la distÓncia de seguretat de dos metres. La resta haurÓ d'esperar a fora. Hi haurÓ una porta exclusiva d'entrada i una de sortida.

El Consell d'Eivissa hi ha instalĚlat mampares de seguretat i el personal seguirÓ totes les recomanacions i obligacions marcades pel Ministeri de Sanitat. Es demana a totes les persones que hagin d'acudir a la seu que compleixin totes les mesures marcades per les autoritats sanitÓries i que sempre que sigui possible es realitzin els trÓmits mitjanšant la seu electr˛nica (seu.conselldeivissa.es), renovada recentment amb mÚs funcions i una millor compatibilitat amb els diferents dispositius i tipus d'arxius.

Per a mÚs informaciˇ, el personal de l'OAC tambÚ atendrÓ per telŔfon (971 195 415) i correu electr˛nic (oamr@conselldeivissa.es).

 

Compartir:

Proposam

© Consell d'Eivissa
av. d'Espanya 49 . 07800 Eivissa - Illes Balears (Espanya) TelŔfon: 971 19 59 00 Ě oac@conselldeivissa.es