Consell Insular d'Eivissa

www.conselldeivissa.es

El Consell d'Eivissa presenta les millores realitzades a la carretera Sant Rafel - Santa Agnès - Sant Mateu per prop de 2 milions d'euros

tornar Imprimir

100620 Sant Antoni

El president del Consell Insular d'Eivissa, Vicent Marí, el vicepresident primer i conseller d'Infraestructures Viàries, Mariano Juan i l'alcalde de Sant Antoni de Portmany, Marcos Serra, han realitzar una visita aquest matí a la carretera EI-500, que uneix Sant Rafel amb Santa Agnès, per comprovar de primera ma les obres que el Consell d'Eivissa ha realitzat en els darrers mesos a la zona i que han suposat una inversió total d'1.861.446,42 euros (amb IVA inclòs).

En concret la màxima institució insular ha destinat 1.668.393,96 euros al Projecte de millora del paviment i adequació de l'equipament vial de la carretera EI-500, que consta d'una longitud d'11,84 kilòmetres. Les obres han consistit en el sanejament localitzat del paviment i l'aplicació d'una capa de rodadura de 3 centímetres d'espessor, així com la instal·lació de tanques de seguretat metàl·liques. El contractista ha estat Islasfalto.

D'altra banda s'han realitzat millores a 7 punts de la carretera EI-541 que uneix Santa Agnès - Sant Mateu - Sant Miquel per valor de 193.052,46 euros, en una obra consistent en el sanejament localitzat del paviment i l'aplicació d'un tractament superficial en aquells trams que presentaven risc de lliscament. El contractista ha estat Hermanos Parrot.

El vicepresident Mariano Juan ha explicat què "a aquestes carreteres, que són absolutament imprescindibles per a tota la zona de l'interior del municipi de Sant Antoni, no s'havien fet actuacions des de 2014 en el cas de l'EI-500 i des de 2008 en el cas de l'EI-541, el que n'és tota una mostra de la necessitat que té l'illa d'Eivissa d'un pla de millora de les carreteres ja existents. Aquest és el compromís d'aquest equip de govern i, en conseqüència, no només s'han activat les feines a aquestes vies, sinó que el Consell n'està executant d'altres com les millores a l'E-10 d'Eivissa, a l'E-30 a ses Païsses o a la carretera de Santa Eulària".

Per la seva banda l'alcalde de Sant Antoni de Portmany, Marcos Serra, ha destacat què "és una obra que feia molts anys que feia falta i estam contents perquè la inversió benefici als vesins de Sant Antoni i sobretot als vesins que demanaven més seguretat a alguns punts d'aquesta carretera i de tota aquesta zona".

Finalment, el president del Consell Insular, Vicent Marí, ha assegurat que "aquestes obres, i les altres que ha detallat el vicepresident Juan posen de manifest quina és la intenció d'aquest Consell Insular cooperar i atendre totes les necessitats que tots els ajuntaments, en aquest cas del municipi de Sant Antoni. A més d'aquesta obra, n'estam executant unes altres a ses Païses. En definitiva, pretenem ser un govern municipalista, que creu fermament en els ajuntaments i que ho demostra amb accions com el Pla5 de Cooperació Municipal".

 

Compartir:

Proposam

© Consell d'Eivissa
av. d'Espanya 49 . 07800 Eivissa - Illes Balears (Espanya) Telèfon: 971 19 59 00 · oac@conselldeivissa.es