Consell Insular d'Eivissa

www.conselldeivissa.es

El Consell d'Eivissa i la Cambra de Comerç col·laboren en el llançament del certificat 'Comerç de Confiança'

tornar Imprimir

100620 Camara de Comerç

La consellera del departament d'Economia, Hisenda i desenvolupament Empresarial, Maria Fajarnés, juntament amb el president de la Cambra de Comerç, Carlos Marí-Mayans, han presentat avui el segell 'Comerç de Confiança' que certifica a l'establiment que l'obté com que compleix amb les normes i protocols sanitaris del seu sector de l'activitat que deriven dels protocols i guies de bones pràctiques d'àmbit estatal.

Fajarnés ha assenyalat que aquesta iniciativa s'emmarca dins del Pla de Reactivació Econòmica, Social i Ambiental d'Eivissa que es va presentar dilluns passat i que contempla mesures concretes per a la reactivació comercial de l'illa. "Volem posar en valor els comerços minoristes que han fet un gran esforç per adaptar-se i complir amb totes les mesures de seguretat i protecció davant la COVID-19". Es tracta d'una marca que incentivarà la confiança entre usuaris i clients perquè realitzen les seves compres als establiments físicament a Eivissa de forma segura".

El president de la Cambra de Comerç ha explicat que es tracta d'un segell pioner a Espanya, articulat amb la Cambra de Comerç territorial, qui s'encarregarà de vetllar perquè es compleixin durant la vigència d'aquest certificat tots els protocols sanitaris als establiments que ho obtinguin. Marí-Mayans ha avançat que els comerços minoristes que vulguin obtenir el segell poden sol·licitar-ho a la cambra de Comerç d'Eivissa i Formentera d'una manera senzilla i per via telemàtica. El Consell d'Eivissa col·labora finançant el 50% del cost d'aquesta primera tirada de segells per a comerços de l'illa.

La presentació d'aquest segell s'ha fet a Perfumeries Clapés d'Eivissa, primer comerç sol·licitant del certificat tramitat a travès de la Cambra de Comerç en obtenir-ho. La seva responsable de recursos humans, Belen Oreiro, ha assenyalat l'esforç que l'empresa ha fet per adaptar-se a les normatives sanitàries perquè tant el personal com els usuaris puguen fer les seves compres amb tranquil·litat i confiança.

 

Compartir:

Proposam

© Consell d'Eivissa
av. d'Espanya 49 . 07800 Eivissa - Illes Balears (Espanya) Telèfon: 971 19 59 00 · oac@conselldeivissa.es