Consell Insular d'Eivissa

www.conselldeivissa.es

La piscina des Raspallar reobri aquest 15 de juny amb noves mesures de seguretat

tornar Imprimir

050520 Foto noticia generica

Els usuaris de la piscina des Raspallar podran tornar el pròxim dilluns 15 de juny a gaudir d'aquesta instal·lació esportiva, amb nous protocols i normes sanitàries. Fins a nova ordre, només se podrà utilitzar la piscina exterior amb cita prèvia.

Es recomana anar al menys 10 minuts abans i amb el banyador posat per tal d'aviar en el protocol sanitari (presa temperatura, desinfecció de mans¿) que se realitzarà a la recepció de la instal.lació. És obligatori entrar amb mascareta a la instal·lació i seguir les directrius dels funcionaris.

Hi podrà haver un nedador per carrer fins a 8 nedadors per torn. Natació 45' + 15' per canviar-se i sortir de la instal·lació. S'habilitarà zona per a deixar roba, motxila, sabates¿ Després de cada torn de natació hi haurà 30' per neteja i desinfecció de la instal·lació.

Podran accedir els usuaris inscrits com a socis de natació lliure i adults que venien amb monitor presentant carnet de soci o dni i esportistes federats en pràctica esportiva d'àmbit aquàtic presentant llicència federativa en vigor de 2020.

Per a reservar se donarà cita prèvia el dia abans del torn a sol·licitar (o el mateix dia si queden espais lliures) a partir de les 8:00 a.m. Només cites telefòniques telf.: 971310254 / 971317000.

Es podrà reservar per a un màxim de dos persones (al mateix torn o en torns separats). S'ha de passar per les dutxes exteriors abans d'entrar i després de sortir de l'aigua. S'habiliten els vestidors exteriors per a canviar-se, no per dutxar-se, i es prega sortir en 15' després de realitzar els 45' de natació, per tal de donar temps a la desinfecció i accés al següent torn.

 

Compartir:

Proposam

© Consell d'Eivissa
av. d'Espanya 49 . 07800 Eivissa - Illes Balears (Espanya) Telèfon: 971 19 59 00 · oac@conselldeivissa.es