Consell Insular d'Eivissa

www.conselldeivissa.es

L'HRA Cas Serres edita un vídeo amb el dia a dia de treballadors i usuaris durant la quarantena de la COVID-19

tornar Imprimir

110520 img noticies

Tot l'equip de l'Hospital Residència Assistida de Cas Serres han creat un vídeo que recull imatges dels treballadors i usuaris del centre durant el temps de confinament. L'objectiu d'aquest treball és donar a conèixer la labor profesional pel benestar dels usuaris durant aquest temps, especialment per aportar tranquil·litat a les famílies que no podien visitar-los.

Durant els tres minuts de duració del vídeo, se succeeixen les imatges captades durant els darrers mesos a l'HRA Cas Serres, on es poden veure el funcionament intern del centre, les activitats realitzades pels residents, el treball dels professionals a cadascun dels seus àmbits, etc.

Es tracta d'un projecte que ha tingut, no tan sols la importància de mostrar als familiars dels residents com estaven els seus familiars al centre mentre no podien visitar-los, sinó que també ha aportat un benefici pels vincles dels treballadors de l'hospital residència, creant un espai de treball on s'ha minimitzat la tensió i stress laboral.

El vídeo té com a banda sonora les cançons 'Els herois de blanc' de Rells i 'El vent et respon' d'Isidor Marí, versió de la cançó de 'Blowing in the wind' de Bob Dylan, una cançó que convida a la reflexió en temps de confinament.

Adjuntem enllaç per descarregerar el vídeo:

https://www.youtube.com/watch?v=9ZQdGmq8Yls

 

Compartir:

Proposam

© Consell d'Eivissa
av. d'Espanya 49 . 07800 Eivissa - Illes Balears (Espanya) Telèfon: 971 19 59 00 · oac@conselldeivissa.es