Consell Insular d'Eivissa

www.conselldeivissa.es

El Consell d'Eivissa presenta un complert calendari d'activitats culturals i familiars adaptades a la situació actual

tornar Imprimir

150620 Programa cultural

El Departament de Cultura, Educació i Patrimoni del Consell Insular d'Eivissa ha realitzat un calendari d'activitats de caire infantil i familiar que comencen aquest proper divendres i que inclouen Autocine, Contacontes, espectacles de Màgia i projeccions de Documentals. Totes les activitats són gratuïtes amb prèvia reserva i confirmació. La consellera Sara Ramon ha explicat que "sabem que la gent té ganes de poder gaudir d'activitats en directe i per això hem preparat un calendari d'activitats per a tota la família".

El director insular de Cultura, Educació i Patrimoni, Miquel Costa, ha explicat que els divendres a les 22 hores es celebrarà l'Autocine al recinte de Sa Coma amb la projecció de les pel·lícules Puñales por la espalda (19 de juny), 1917 (26 de juny), Joker (3 de juliol) i ¡Tú la llevas! (10 de juliol).

Aquesta activitat la podran gaudir un màxim de 80 vehicles de manera gratuïta després d'haver demanat entrada per correu electrònic a dep.cultura@conselldeivissa.es. S'haurà de portar la reserva impresa o en dispositiu mòbil i seguir les indicacions de seguretat del personal organitzador. Hi haurà lavabos però no cap tipus de venda, pagament ni intercanvi monetari.

D'altra banda, els dissabtes a les 20 hores el Centre Sociocultural de Cas Serres acollirà el contacontes Conta'm el món que permetrà als més petits, a partir de 4 anys, donar la volta al món per Amèrica (20 de juny), Europa (27 de juny), Àsia (4 de juliol), Àfrica (11 de juliol) i Oceania (18 de juliol).

La capacitat és de 56 persones assegudes i, per qüestions de seguretat, els pares i els boixos majors de 6 anys hauran de portar mascareta. Igualment, les reserves s'hauran de realitzar per correu electrònic al mail dep.cultura@conselldeivissa.es indicant el nombre de persones (un infant i un adult o un màxim de tres infants per cada adult).

El 25 de juliol a les 20 hores i l'1 d'agost a la mateixa hora, la terrassa del primer pis del Centre Sociocultural de Cas Serres acollirà l'espectacle de màgia còmica familiar del Mag Albert de Showsibiza.com. Aquests espectacles tenen una durada aproximada de 60 minuts.

Finalment, el 18 de juliol a les 21 hores es projectarà el documental Exilios de Carmen Vidal, que tracta sobre els exilis durant la guerra civil espanyola. Entre els testimonis hi apareix el de l'eivissenc Emilio Garcia Riera. La capacitat màxima és de 100 persones i tothom qui vulgui assistir haurà de reservar a través del correu dep.cultura@conselldeivissa.es

Plataforma Eivissa Cultural

Aprofitant la presentació, la consellera Sara Ramon ha informat que s'obre una segona convocatòria de la Plataforma Eivissa Cultural dotada amb 12.000 euros. La primera línia que es va llançar va ser específica per músics, i ara se'n traurà una per a monòlegs i contacontes. Les bases es poden trobar a www.eivissacultural.es. Sara Ramon ha recordat que aquesta Plataforma "és un aparador molt important per als creadors locals en aquests temps que per ells han estat tan difícils, que s'emmarca en el Pla de Reactivació Econòmica i Social del Consell Insular d'Eivissa".

 

Compartir:

Proposam

© Consell d'Eivissa
av. d'Espanya 49 . 07800 Eivissa - Illes Balears (Espanya) Telèfon: 971 19 59 00 · oac@conselldeivissa.es