Consell Insular d'Eivissa

www.conselldeivissa.es

El Consell d'Eivissa obre un període de participació per la redacció del Reglament insular de Simplificació Administrativa

tornar Imprimir

050520 Foto noticia generica

El Consell d'Eivissa ha obert, fins el 3 de juliol, un període de participació perquè tothom qui vulgui pugui aportar idees sobre quins tràmits, ja siguin del Consell Insular d'Eivissa o dels ajuntaments, es puguin simplificar, canviar o eliminar gràcies al Reglament insular de Simplificació Administrativa en què es treballa des de la institució.

El vicepresident primer Mariano Juan, ha explicat que "l'equip de govern està decidit a eliminar tràmits, càrregues i burocràcia. Per això estem redactant un reglament de Simplificació administrativa que pot alleugerar des de assumptes urbanístics o d'obres, a temes més diversos com agricultura, pesca o cultura. En definitiva de totes aquelles matèries que es treballin des dels ajuntaments o des del Consell Insular".

Per fer-ho possible, es vol comptar amb les aportacions dels col·lectius implicats, però també de la ciutadania en general. Per això a través de la web www.conselldeivissa.es es pot clicar sobre el botó "Consulta pública prèvia" en el què es podrà emplenar un qüestionari a on fer aportacions. "Volem simplificar, i comptam amb valtros", ha conclòs Juan. 

 

Compartir:

Proposam

© Consell d'Eivissa
av. d'Espanya 49 . 07800 Eivissa - Illes Balears (Espanya) Telèfon: 971 19 59 00 · oac@conselldeivissa.es