Consell Insular d'Eivissa

www.conselldeivissa.es

Acte d'aferrada de l'enganxina que certifica la botiga Vintage Ibiza com a Comerç de Confiança

tornar Imprimir

180620 Vitage Ibiza

Acte d'aferrada de l'enganxina que certifica la botiga Vintage Ibiza, situada al carrer Sant Jaume de Santa Eulària des Riu com a Comerç de Confiança pel Consell Insular d'Eivissa i la Cambra de Comerç d'Eivissa i Formentera. 

Com sabeu, aquest segell certifica, amb l'aval de les cambres de comerç d'Espanya, que les botigues que el tenen compleixen amb tots aquells requisits que demanen les autoritats sanitàries per garantir la màxima seguretat possible a l'hora de comprar, minimitzant el risc de contagi de la Covid-19. 

A l'acte han acudit la consellera d'Economia i Hisenda i Desenvolupament Empresarial, María Fajarnés, la directora insular de Desenvolupament Empresarial, Irene Torres, el president de la Cambra de Comerç d'Eivissa i Formentera, Carlos Marí-Mayans, el regidor de Promoció Econòmica, Hisenda i Economia de Santa Eulària des Riu, Miguel Tur i els dissenyadors de Vintage Ibiza, Alberto Torres i José Antonio Marí. 

Tots els assistents han incidit en la importància de treballar per un comerç de proximitat segur i de confiança, convidant a tots els botiguers de la nostra illa a adherir-se a aquesta campanya. 

 

Imatges

180620 Vitage 1 180620 Vitage 2
Compartir:

Proposam

© Consell d'Eivissa
av. d'Espanya 49 . 07800 Eivissa - Illes Balears (Espanya) Telèfon: 971 19 59 00 · oac@conselldeivissa.es