Consell Insular d'Eivissa

www.conselldeivissa.es

El Consell d'Eivissa realitza obres de millora al complex esportiu d'Es Raspallar que el permetran obrir la piscina interior l'1 de juliol

tornar Imprimir

2306 Es Raspallar

El Departament d'Esports i Joventut del Consell Insular d'Eivissa està finalitzant les obres de millora que en les darreres setmanes s'han realitzat al complex esportiu des Raspallar i que han consistit en la reparació d'algunes deficiències a passadissos, vestidors i piscina interior que milloraran la mobilitat; millores en qüestions de fontaneria, higiene i en les plataformes de sortida de la piscina interior. El cost de totes aquestes feines ascendeix a prop de 50.000 euros.

Les obres avancen a bon ritme. Tan és així que l'obertura de la piscina interior i del gimnàs estan programats, si no hi ha cap incidència imprevista, pel proper dimecres 1 de juliol. El més important però és que a diferència d'altres anys, no serà necessari tancar la piscina el mes de setembre per fer-ne el manteniment anual, ja que s'ha aprofitat aquest tancament parcial de les instal·lacions per buidar-la i fer les tasques necessàries per al seu correcte funcionament.

En un primer moment, la piscina interior es podrà fer servir per natació lliure i per al desenvolupament de les activitats que realitza el Club Natació Eivissa que entrena a aquest espai normalment. A més començaran a impartir-se classes d'Aquagym, l'horari de les quals es detallarà en propers dies.  

La piscina exterior d'Es Raspallar va reobrir el passat 15 de juny, aplicant-se els protocols sanitaris indicats per les autoritats competents. D'aquesta manera només hi pot haver 8 nedadors per torn (un per carrer en torns de 45 minuts de natació + 15 de preparació per entrar i sortir), i una neteja de mitja hora entre torn i torn. Cada dia hi passen per aquesta piscina 64 nedadors. 

 

Compartir:

Proposam

© Consell d'Eivissa
av. d'Espanya 49 . 07800 Eivissa - Illes Balears (Espanya) Telèfon: 971 19 59 00 · oac@conselldeivissa.es