Consell Insular d'Eivissa

www.conselldeivissa.es

El Consell d'Eivissa retira 6 noves tanques publicitàries en un mes

tornar Imprimir

030720 Tanques

Es comptabilitzen ja en total 45 tanques retirades a sòl rústic

Un total de 45 tanques publicitàries ubicades a sòl rústic, han sigut retirades de la carretera de l'aeroport i l'E-10 des que es va assolir l'acord de retirada voluntària amb l'empresa publicitària Ibiza Publicidad i la patronal Ocio de Ibiza, després que en aquest darrer mes s'hagin retirat 6 noves tanques. Així, ja es comptabilitzen 37 tanques retirades a la carretera de l'aeroport, 2 al Recinte Firal i 6 a l'E-10, a la zona de sa Joveria.

A més, el departament de Lluita contra l'Intrusisme del Consell d'Eivissa ha iniciat procediment sancionador contra l'empresa anunciant i propietària de la parcel·la on encara resten 6 tanques publicitàries en sòl rústic les quals, l'empresa anunciant, es va comprometre a retirar.

Tal com ha explicat el conseller de Lluita contra l'Intrusisme, Mariano Juan, les empreses responsables que varen assolir el compromís amb el Consell d'Eivissa de retirar les tanques publicitàries ubicades a sòl rústic a la carretera de l'aeroport, ja han llevat aquests elements, exceptuant aquesta empresa que es va comprometre a llevar-les totes i encara resten 6.

"El no compliment d'aquesta retirada voluntària ens ha obligat a prendre accions i els hi hem informat, com a primera passa, que disposen d'un mes per llevar aquestes tanques publicitàries que no tenen permís ni el poden tenir per estar a sòl rústic" ha incidit Juan. Si no ho fan, i en compliment de la Llei de Carreteres, s'iniciarà expedient sancionador que per tanques situades en propietats privades assoleix entre els 3.000 i els 6.000 euros i si estan ubicades en domini públic de 6.000 a 150.000 euros.

A través de l'Oficina de Lluita contra l'Intrusisme del Consell d'Eivissa es continua actualitzant el cens de tanques legals i il·legals per aconseguir acords perquè les empreses de publicitat retirin aquelles que són il·legals, i que no poden deixar de ser-ho, o bé regularitzin la seva situació si la Llei ho permet, recordant que en sòl rústic mai serà possible.

 

Compartir:

Proposam

© Consell d'Eivissa
av. d'Espanya 49 . 07800 Eivissa - Illes Balears (Espanya) Telèfon: 971 19 59 00 · oac@conselldeivissa.es