Consell Insular d'Eivissa

www.conselldeivissa.es

El Consell d'Eivissa dóna suport a una iniciativa que atraurà sanitaris que han lluitat contra la COVID-19 a passar les seves vacances a Eivissa

tornar Imprimir

050520 Foto noticia generica

El departament de Turisme del Consell Insular d'Eivissa ha anunciat el seu suport a la iniciativa TOGETHER FOR HEALTHCARE HEROES, (Junts pels herois de la sanitat), que neix del sector privat per atraure a Eivissa a professionals i treballadors de la sanitat de diferents punts d'Europa que en els últims mesos han combatut la COVID-19 en hospitals de el continent.

La proposta neix amb l'objectiu de donar gràcies als sanitaris de tot Europa que han demostrat la seva professionalitat i fortalesa durant la pandèmia, oferint-los una setmana d'estada a Eivissa en el pròxim any 2021. Ja hi ha més de 60 cases i 4 grups hotelers (Atzaro, OD Hoteles, Concept Hotel Group i Aguas de Ibiza) donant suport a aquesta iniciativa, el que representa més de 650 places i s'espera incorporar més en els pròxims mesos, fins a poder arribar als 5000 allotjaments.

El director insular de Turisme, Juan Miguel Costa, ha explicat que "aquest projecte respon a la voluntat de la iniciativa privada de voler recompensar als qui han cuidat de nosaltres, en molts casos arriscant la seva vida, i que ara mereixen que tots posem el nostre gra de sorra perquè puguin gaudir d'unes vacances que estiguin a l'altura". La meta d'aquest projecte és llançar al món un missatge d'optimisme recollint els valors essencials de l'illa, com són la gratitud, la generositat i la inclusivitat.

 

Compartir:

Proposam

© Consell d'Eivissa
av. d'Espanya 49 . 07800 Eivissa - Illes Balears (Espanya) Telèfon: 971 19 59 00 · oac@conselldeivissa.es