Consell Insular d'Eivissa

www.conselldeivissa.es

El Consell d'Eivissa denuncia davant la Guàrdia Civil l'ús fraudulent de les cites de la ITV

tornar Imprimir

050520 Foto noticia generica

El Consell d'Eivissa informa que ha denunciat davant la Guàrdia Civil el presumpte ús fraudulent de les cites per passar la Inspecció Tècnica de Vehicles (ITV) a l'illa d'Eivissa. Segons s'ha pogut constatar, hi ha grups de persones que reserven "un nombre elevat de cites" amb matrícules de vehicles que mai arriben a passar la inspecció i que, en alguns casos, arriben a ser cotxes donats de baixa definitivament.

El conseller d'Innovació, Transparència, Participació i Transports, Javier Torres, ha qualificat aquest fet de "molt greu", ja que provoca la saturació de les estacions, augmenta la llista d'espera i fa que molts ciutadans "no puguin gaudir del servei que es mereixen". Així mateix, Torres ha indicat que s'està treballant amb diferents sistemes per evitar aquesta activitat fraudulenta i a incentivar que els usuaris avisin quan no poden acudir a la seva cita, com la plataforma de pagament per Internet.

El patró que s'ha pogut comprovar respecte és comú en altres grups. Diferents usuaris demanen cites amb telèfons i matrícules similars, però després no arriben a acudir a alguna de les dues estacions i tampoc cancel·len l'hora reservada perquè un nou usuari pugui fer-ne ús. Segons consta en la denúncia presentada pel Consell d'Eivissa, un total de quatre persones han utilitzat dades idèntiques per reservar cites. A més, estan relacionades amb una empresa amb domicili a la ciutat d'Eivissa.

 

Compartir:

Proposam

© Consell d'Eivissa
av. d'Espanya 49 . 07800 Eivissa - Illes Balears (Espanya) Telèfon: 971 19 59 00 · oac@conselldeivissa.es